woensdag 22 september 2010

Sarah Jessica Parker 'Lovely'

Photobucket

Gisteren scoorde ik in de DA deze heerlijke eau de parfum van Sarah Jessica Parker (Ofwel, Carrie Bradshaw van SATC) voor een schijntje! Oorspronkelijk kost een fles van 100ml van deze geur €45,00 (in sommige winkels en webshops rond de €70,00 zelfs!), hij was nu afgesprijst naar €14,99!!! Ik kon hem dus niet laten liggen, dat begrijp je. ;)
Dit is mijn tweede SJP geurtje, 'Covet' lag in dezelfde bak en ook voor die geur betaalde je nu €14,99,  ook voor 100ml. Mij moeder kocht deze, ik had hem ooit gekregen (50ml, dat dan weer wel) bij een abonnement op de Glamour. Ik koos dus voor 'Lovely'.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Deze geur is het eerste parfum wat Sarah Jessica Parker uitbracht en is geinspireerd op alle mooie dingen in het leven, zolang je maar de tijd neemt om al het moois om je heen in je op te nemen.

Topnoot: Bergamot, lavendel, apple martini (hihi!)
Hart: Patchouli, paperwhites (een narcis-soort), creamy orchidee
Basis: Cedar hout, witte amber, musk en de zwoele geur van een bos

En hij is LEKKER! Heel zwoel, vrouwelijk en toch ook nog vrij zwaar. Ik vind hem heerlijk en ben erg blij met mijn nieuwe parfum-aanwinst. Hij kan overdag gedragen worden, maar ook 's avonds naar een feestje. Multifunctioneel dus! Hij blijft lekker lang hangen en zo geniet je de hele dag van je fijne parfum!

Commercial van 'Lovely' by SJP:

Heeft jouw DA ook van die fijne acties?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hmm, die ruikt zo lekker. Liefs, xxxx

Tine zei

Mooi flesje! :)
x

Jorna zei

Heb hem vandaag gedragen, vanmorgen en vanavond even opnieuw opgespoten toen ik weer moest werken. Ik rook mezelf de hele dag. Very lovely! <3