donderdag 23 september 2010

Mr. Mailman; TheBeautyBakery.nl

Photobucket

Ze zijn superrrr snel, bij TheBeautyBakery.nl! Zo konden jullie eergisteren lezen dat ik een bestelling had gedaan en eergisteren, vroeg in de middag, kreeg ik een mail dat alles ingepakt en verzonden was! Hoe snel kan het gaan?
Gistermiddag verwachtte ik dan ook de postbode aan de deur, maar helaas moest ik werken. Mijn overbuurvrouw (die vaker pakjes voor me aanneemt, heel genant!), had het pakje aangenomen en dus had ik mijn TBB pakketje toch nog in huis! Ik was heel benieuwd naar de inhoud van de goed ingepakte doos.
Kijk mee naar foto's van de producten!

Photobucket
Alles samen

Photobucket
De Home Scents

Photobucket
De Scenting Crystals

Photobucket
De Beauty Bar zeep (Eeeeeyecandy, anyone?!)

Photobucket
Cupcake zeep, nummero uno

Photobucket
Cupcake zeep, nummero dos (In zebra vormpje!! LIEFDE!!)

Photobucket
Direct in mijn badkamer gezet, tussen de Prada & Chanel, LUSH 'HIWTK' zeep, African Black Soap, tandpasta en mondwater. Isn't it super cute?!

Een doos vól goodies waar een vrouwenhart sneller van gaat kloppen! Alles ruikt heerlijk en ziet er gewoon te mooi, lief en schattig uit. Gisteravond heb ik me gedoucht met het aarbeiden taartje, mijn handen gewassen met de donut (meerdere keren, haha!), de Beauty Bar ingepakt en wel in mijn ondergoedla gelegd en Chanel no5 in mijn geurbrandertje gesmolten. I am one happy woman!
Binnenkort natuurlijk reviews en meer foto's van de producten. But uptill now... Dit was niet de laatste keer dat ik iets bij TheBeautyBakery.nl heb besteld!!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel schattig die cupecakes. I love it. Ben er weg van. Leuk hoor. Leuke dingen Liefs, xxxx

Jorna zei

Thanks chick! :) Ze zijn super cute!

Myrna zei

Ziet er allemaal echt heerlijk uit! Ben erg benieuwd naar de home scents!

Jorna zei

Ik ben druk aan het testen! Hou ontzettend van fijne geurtjes in huis. <3

Hande zei

Aah, jammer dat je Baby Powder en Coco Mango (ik weet niet of het zo heet, moet kijken, iig een mango geur). Die zijn echt heerlijk! (home scents :) vooral Baby Powder... ZAALIG! (A)

Jorna zei

Ik heb Baby's Room ipv Baby Powder gekocht. Helaas :P.