zondag 10 oktober 2010

Essence Sun Club 'Waterproof Eyeliners'

Photobucket

Afgelopen donderdag kocht ik drie potloodjes van Essence, uit de Sun Club collectie. Ik had deze potloodjes nog nooit zien liggen en was ze in een artikel tegengekomen op de blog van Marjolein. Toen wist ik dat ik eens even op de uitkijk moest voor deze mooierds!
Er lagen drie kleuren in het schap en ik nam van elk eentje mee; Lake Shore (bruin), Purple Rain (paars) en Blue Lagoon (blauw). Er schijnt ook een zwart potlood te zijn in deze serie, maar die lag er niet tussen. Al had ik die waarschijnlijk ook minder interessant gevonden.

Photobucket

De verpakking is leuk en niet heel goedkoop ogend, vind ik. De potloden zijn in dezelfde kleur 'verpakt' als de kleur die in het potloodje zit. De dop is van plastic wat in een 'goud' badje geweest is. De letters op de verpakking zijn in het zilver en er staan leuke, sierlijke, cirkels op de potloden.
De textuur van de potloden is 'the way I like it!'; Fijn zacht, een lekker creamy en sterk gepigmenteerd!
Ze doen me een beetje denk aan de Velvet Touch Eyeliners van GOSH, alleen dan voor een zachter prijsje, hehe. Ik betaalde namelijk €1,49 per potlood!
Voor een Velvet Touch Eyeliner van GOSH betaal je toch al snel een euro of 7 per stuk.

Photobucket
Lake Shore, Purple Rain en Blue Lagoon (Zonder basis, één veegje per potlood)
Het potlood beloofd verder 'Waterproof & Longlasting' te zijn. Én dat maakt 'ie dubbel en dwars waard! Toen ik de swatches wilde verwijderen, heb ik écht flink moeten boenen onder de kraan, met veel zeep. Uiteindelijk was het er wel af, maar had ik wel een rode hand... Haha! Met make-up remover gaat het een stuk makkelijker, heb ik al wel ontdekt.
De potloodjes kun je, wanneer ze niet zo scherp meer zijn, gewoon slijpen met een puntenslijper.
Ik ben zo blij met deze potloodjes! Bedankt voor de tip Marjolein, haha!

Houden jullie van creamy oogpotloden of hebben jullie ze liever hard?

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Deze heb ik nog niet zien liggen. De potlood ziet er fijn en smooth uit. Leuke kleurtjes trouwens. Hahaha. boenen. Ik ga hem misschien ook wel halen. Liefs, xxx

Myrna zei

Deze heb ik ook nog nooit gezien! De blauwe vind ik er erg goed uitzien

Jorna zei

De blauwe is écht heel mooi, da's ook mijn favoriet. :)
Toch raar dat niemand ze ziet in die schappen? In het 'Sun Club' schap, dus. En inderdaad vrij onopvallend in een hoekje weggestopt. Hier in elk geval.

Marjolein zei

Ze zijn echt fijn he! Het verraste me echt. Wel jammer dat ze totaal niet opvallen, bij het schap waar ik ze gekocht heb lagen ze ook maar ergens in een hoekje.

Jorna zei

Tsja, da's toch een bijzondere keuze van Essence. In plaats van dat ze wat mindere producten daar verstoppen... ;)

Sam zei

Oh wauw, ik heb ze ook niet zien staan...
Bah wat jammer :P