zaterdag 9 oktober 2010

MAC Viva Glam 'GAGA' Lustre Lipstick

Photobucket

Een mooie, bleekroze lipstick kán niet ontbreken in je stash als je van roze houdt. Ik ben altijd een beetje bang dat het ordinair staat, zo'n babypink. Dus ik heb me bij de MAC door een MUA laten adviseren welke lipstick, 'Creamcup', 'Angel' of deze 'Gaga' lipstick, het mooiste bij me zou staan zonder ordinair te worden. Without a doubt; Gaga! Die heb ik dus meegenomen naar huis.
Deze tint doet het goed voor blauwe ogen, zei de MUA. En of 'ie dat doet! Mijn ogen lijken nóg blauwer wanneer ik deze lipstick draag, dan dat ze al zijn!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De lipstick zit in een zelfde huls als een 'reguliere' MAC lipstick, alleen is dat wat anders zilver is, nu rood. En op het deel waar de lipstick uit komt, staat Gaga's handtekening. How cool?
Cyndi Lauper heeft ook een lipstick in deze collectie, een meer koraalrode kleur. Viva Glam lipsticks zijn niet zomaar lipsticks. Het complete (!!! Niet een lullige 10% ofzo) aankoopbedrag gaat naar het MAC AIDS fund, om mensen over de hele wereld te ondersteunen en helpen met het leven met HIV/AIDS. Daar kan, wat mij betreft, niet genoeg aandacht en hulp voor zijn.
Je hebt dus zelf een leuk item en je steunt een super goed doel! Dat geeft je toch een dubbel goed gevoel?

Photobucket

Photobucket

De lipstick is een lustre, wat inhoudt dat je zelf de kleurintensiteit kunt opbouwen; Van een licht roze waasje tot een full covered baby pink lip. En dat is precies wat ik mooi vind, the full deal!
Swatches dan maar? Alright then!

Photobucket
Links één veegje kleur, rechts 3 veegjes kleur

Photobucket

Photobucket

Op de foto komt de kleur minder mooi uit, maar je krijg een idee! Dit zijn meerdere laagjes 'Gaga', voor een meer rozere kleur.
In het echt is de kleur ook minder 'in your face', maar mooi subtiel aanwezig. Zelfs met meerdere lagen!
Ik ben zo blij met deze mooie lipstick en het goede doel dat erachter zit! Daar zouden meer cosmetica merken iets mee moeten doen.

Zou jij zo'n bleekroze kleur dragen?

6 opmerkingen:

Tessa zei

Ohh ik wil hem zo graag! maar ben altijd bang dat hij me niet zal staan ik ben zo wit als iets x

Cindy zei

Wauw echt een hele mooie kleur! :-)

Jorna zei

@Tessa; Dat had ik ook! Ik ben een NW20, maar vraga gewoon advies aan de MUA bij MAC. Heb ik ook gedaan, niets vreemds aan!

Anoniem zei

Wauw. Ik ben al zo lang opzoek naar deze kleur. maak niet uit van welk merk. Heel mooi. I love it. Liefs, xxxx

Anoniem zei

nee, deze kleur vind ik echt niks... dit zou ik niet dragen.

Jorna zei

Dat kan. :)
Ik post vandaag een look met deze lipstick, dan kunnen jullie 't geheel zien. Dan is 'ie fris en subtiel, zelfs met drie laagjes!