vrijdag 8 oktober 2010

Shopblog 07.10.2010

Photobucket

Gisteren ging ik even de stad in om tonic te halen voor mijn gezicht, gezien de Lotion & Tonic van de Hema voor mij niet te gebruiken zijn. Ik kocht opnieuw de tonic van Garnier, die ik vergeten ben bij de spulletjes op de foto te zetten.
Toch kon ik het niet laten om nog even vanalles in mijn mandje te gooien bij de Hema en Kruidvat. Slecht he? Ik ga een no-buy proberen in te lassen...

Photobucket

De Hema heeft zijn make-up schap helemaal aangepast; I love the new look! Ook hebben ze nieuwe kwasten uitgebracht en omdat ik daar al wat goeds over gelezen had, nam ik er een paar mee. Ze hebben nu ook, ik denk LE, kwasten met paarse, roze of turquoise handvaten. Zo cute! Ik had niet veel goed gelezen over de prikkerige poederkwasten, maar toch kocht ik één. Hij voelt best zacht! Ben benieuwd offie 'the trick' kan fixen.
De oogschaduwkwasten waren er niet, behalve de blendingbrush (die beloofd veel goeds, als ik dat zo voel). Ik nam ook een smudger mee, op de achterkant zit een sponsapplicator, da's een beetje jammer. Die gebruik ik nooit. Ook een fijn, stijf, eyelinerkwastje in een mooie paarse kleur ging mijn mandje in.
Ook kwam ik een 'Gaat uit het assortiment' plank tegen met glitteroogpotloodjes. Ik nam er 4 (met één duo, dus eigenlijk 5) mee voor €0,50 per stuk. Love them! Ze zijn zacht en geven goed kleur af met wat sparklies erin. Ik nam ook een 'supergloss' topcoat mee en een groen metallic glitterlakje (de paarse en blauwe variant hiervan zijn ook prachtig!).

Toen ging ik door naar de Kruidvat, voor tandpasta (wel gekocht, niet op de foto, haha). Ik besloot toch nog wat andere dingetjes mee te nemen. O.a. een nailglue van Essence voor de 'beschadigde nagels patches' die ik laatst kocht. Blijkt dat je daar die lijm voor nodig hebt... Urgh!
Verder gingen er twee Nude XXXL lipglossjes in mijn mandje na het artikel van Myrna, een 'Stay Natural' concealer van Essence voor in mijn tas, een Catrice lakje, een zwart Essence lakje, een tippainter met zilverglitters, een topcoat van Rimmel London, een Olaz Beauty Fluid (eindelijk!) voor de gevoelige huid en ik kocht drie Essence Sun Club waterproof (én of die waterproof zijn! Had ze thuis even geswatched en krijg het er bijna niet meer af) oogpotloodjes. Die zijn zooo mooi! Ik had er een artikel over gelezen op de blog van Marjolein. Ook kocht ik een 'Dark & Lovely' leave-in haarconditioner voor mijn vriend. Doordat hij kroeshaar én dreads heeft, is hij altijd op zoek naar een fijne haarlotion. Die gaat mee in de koffer dus, haha.

Binnenkort natuurlijk artikelen over de producten. En nu koop ik niks meer!!!!

6 opmerkingen:

liefdevoorbeauty zei

Hele leuke dingen heb je gekocht!!!

Anoniem zei

Wauw, die kwast en die potloden. Heel mooi. Je hebt leuke dingen ingeslagen. Ik ben benieuwd naar de reviews. Liefs, ssss

Jorna zei

Thanks :)!
Ja soms heb ik van die dagen dat ik achteloos afleiding zoek in het shoppen en dingen in mijn mandje gooi, haha.

Aline zei

leuke spulletjes, ik ben eigenlijk wel benieuwd naar die nude lipglossjes van Essence :)

Jorna zei

Binnenkort swatches! Kan alvast wel zeggen dat het toffee en caramel ten tóp is! :P

Miss zei

Leuke blog heb je!
Groetjes