zondag 21 november 2010

Maybelline MNY; Powder Blushes 201 & 501

Photobucket

Na de lipglossjes en oogschaduws van het nieuwe budgetmerk MNY (zusje van Maybelline NY), is het nu tijd voor de poeder blushes.
Ik kocht twee kleurtjes, 201 & 501. Vooral blush nr. 201 kom je vaak tegen op beautyblogs, 501 ietsje minder. Maar die is zeker niet minder mooi.
Benieuwd geworden? Lees snel verder!

Photobucket
Links 501 / Rechts 201

Photobucket

Photobucket

Het eerste wat mij opviel aan de blushes, is het formaat. Ze zien eruit als groot uitgevallen oogschaduws. Zeker geen 'formaatje blush' dus. De kleurtjes maken gelukkig een hoop goed.
Er zijn 7 kleuren blush verkrijgbaar van MNY. Per stuk betaal je €2,99. Een prima prijs als je kijkt naar de pigmentatie en kleurkeuze. Het formaat vergeet je zo (en je moet hem wel 24/7 gebruiken, wil je 'm snel op krijgen).

Photobucket

Photobucket

Nummer 201 is een barbieroze kleur met véél glans en glimmers. Je moet er van houden, zeg maar. Ik vind de blush zelf prachtig, al had ik 'm liever in een meer matte versie gezien.
Nummer 501 is een prachtige plum-roze kleur met een gouden waasje er overheen. Super gorgeous! De finish van nr 501 spreekt mij dus meer aan dan die van nr 201. Op de close-up foto met de swatches is dit verschil goed te zien.

De blush is goed gepigmenteerd. Op de swatchfoto's heb ik één veegje kleur per blush geswatched, zonder basis. Nice of nice? Dat dacht ik!

MNY is verkrijgbaar bij de Etos (behalve in de filialen op de stations). Voor een poederblush betaal je €2,99 per stuk. Er zijn in totaal 7 verschillende kleuren met verschillende finishes.

Heb jij al make-upjes in huis van MNY? Wat is jouw favoriete product van dit merk?

6 opmerkingen:

Nail-Gloss zei

Heel mooi!

Inge {stylishing} zei

Ik vind 501 het mooiste :D

Sam zei

Jaa 501 is toch heel mooi!! :)

Jorna zei

Mijn favoriet is ook écht 501! Heel veel kleurtjes uit deze lijn waren veel te licht voor mijn (toch niet al te donkere?) huidje. :(

Anoniem zei

IK ben weg van de nagellakjes van die merk. Ze drogen snel, echt wat voor mijn. Die blushjes zijn heel mooi. Ik vind de pigmentatie nog best okay. Leuk voor overdag. Liefs, xxxx

Jorna zei

Je kunt ze wel goed layeren. Hoe meer je aanbrengt, hoe feller ze worden.