zaterdag 27 november 2010

NOTD; Color Club 'Take Me To Your Chateau'

Photobucket

Geheel volgens de nieuwe baby blue trend van Chanel ('Riva'), kocht ik in de zomer al een dupe van deze lak, Color Club 'Take Me To Your Chateau', bij TransDesign.com
Ik heb hem eens eerder proberen te lakken, maar toen streepte de lak ontzettend. Wat al gelakt was, veegde je (ook ná drogen!) weer weg met een nieuwe laag.
Gisteren besloot ik het nog eens te proberen en vandaag laat ik jullie dit koele tintje zien!

Photobucket

Photobucket
Op de foto's draag ik twee laagjes 'Take Me To Your Chateau' van Color Club en een Super Gloss-topcoat van de Hema (met UV filter!)


Zoals jullie al konden lezen in het artikel over de Spiced Vanilla body butter van TBS, zat ik gisteren op Schiphol. Ik heb mijn nagels na afloop gelakt ('s avonds), met een moe hoofd en een unsteady hand. Vandaar dat het niet helemaal netjes is; I'm sorry!

Het lakje heeft een fijne, vloeibare substantie, die gemakkelijk weglakt. Omdat het én een pastel én een cream lakje is, kun je oneffenheden goed zien (gespleten nagels). Ook zie je dat de lak niet op alle delen van de nagel even goed gepakt heeft (streep-effect). Volgende keer nog maar een extra laagje lakken, dus!


Ik ga de lak nog toppen met 'Fairy Dust' van China Glaze. Vind hem zo namelijk ietsje te plain, haha! Denk dat dit ook een leuke basis is voor een witte nailart. Misschien doe ik dat ook wel! I'll keep you posted. ;)

Zou jij zo'n 'Icy Blue' lakje dragen?

5 opmerkingen:

Chiara zei

Mooi kleur, maar ik wilde inderdaad ook voorstellen om er een glitter of een andere doorzichtig glanslakje overheen te doen (bijvoorbeeld Fireflies van OPI).

Sam zei

Ziet er mooi uit, alleen inderdaad iets te normaal!

Roxanne zei

Wel mooi hoor, maar niet heel speciaal. Ik zou 'm wel dragen! :)

Jorna zei

Beetje plain he? Ik heb hem nog niet getopped, nog geen tijd voor gehad. Nog geen chips! <3

Anoniem zei

Ik vind het wel een hele mooie kleur.
Ik hou van zulke kleuren.
Liefs, xxxx