woensdag 1 december 2010

Mijn favoriete lipproducten

Photobucket

Ik vind het altijd leuk om favoriete producten van andere bloggers te zien. Vandaar dat ik vandaag dit artikel post; Over mijn favoriete lipproducten (glosses, blasems en sticks)!
Ik vind het altijd moeilijk om een paar producten uit te kiezen, maar ik heb mijn best gedaan niet mijn hele stash (of een groot gedeelte ervan) als favoriet lipproduct te kiezen, haha.

Photobucket

Lipgloss (van links naar rechts)

- Lancome Juicy Tubes in 'Pure':
Dit is mijn eerste JT van Lancome. Ik kocht hem vorig jaar via een Amerikaanse webshop, waar de JT's voor aantrekkelijke prijzen aangeboden werden. Zoals je ziet is deze al vaak in mijn tas belandt. Het grote nadeel van tubes is dat er vanalles achterblijft in het schroefdraad van de dop (én van de tube), als je hem in je tas gooit. Helemaal schoon krijgen lukt helaas niet meer. :(
Ik kocht afgelopen december in London een cadeauverpakking met 4 mini Juicy Tubes. Ik hou van ze!

- MAC 'Devilishly Stylish' lipglass van de Venomous Villains LE:
Zo'n mooie, draagbare nudekleur, deze gloss! Ik heb hem nog maar twee weekjes, maar hij is nu al een absolute favoriet! De kleur past overal bij; van een mooie neutral look tot aan het afmaken van een donkere smokey eye.

- MAC 'Bountiful' plushglass;
Deze kocht ik bij dezelfde webshop, in dezelfde order, als de Juicy Tube hierboven. Mijn allereerste MAC lippie! En ik ben nog steeds verknocht aan deze koele roze kleur met zilveren shimmers.
Dit is niet zomaar een lipglass, maar een plushglass. Een lipplumper dus! Deze gloss ruikt net iets sterker naar vanille, maar dan gemengt met pepermunt. Delicious!

- MAC 'Baby Sparks' Dazzleglass;
Niet mijn eerste DG, maar wel mijn nummer één! Ik heb inmiddels 7 verschillende Dazzleglasses van MAC, maar ik kan niet zonder deze. Hij gaat wel verrekte snel leeg, door het vele gesmeer.
Ik kocht hem vorig jaar december in London, en sinds die tijd is hij absoluut één van mijn aller fijnste lipglossjes. Als hij écht op is, wil ik sowieso een nieuwe. Haha!

- NYX Mega Shine Lipgloss in 'Natural';
What's to say? Goedkoop, goed gepigmenteerd, ruikt heerlijk naar kersen en geeft mijn lippen een mooi 'My lips but much better' tintje. Hij blijft redelijk zitten, plakt niet en... Ik wil gewoon meer van deze lipglossjes! Ik kocht hem bij NonPareilBoutique, een hele goede Amerikaanse webshop met leuke producten voor fijne prijsjes.

- Clinique Glosswear For Lips in 'Cabana Crush';
Ook deze kwam met mijn bestelling mee van de Juicy Tube en de MAC plushglass. Ook een gewild item in mijn tas, zoals je kunt zien. De letters zijn er bijna afgesleten, haha. De kleur is vrij sheer, maar geeft toch een waasje kleur af. Mét subtiele gouden shimmertjes erin. Heel mooi en draagbaar glossje, plakt niet en glimt er flink op los.


Photobucket

Lipstick

- Rouge Coco de Chanel in '19 Gabrielle'
Eindelijk had en heb ik dan een prachtige rode lipstick van Chanel! Eigenlijk zou elke vrouw een rode Chanel lipstick moeten hebben. De kwaliteit is zo goed! Hij is lekker creamy, brengt fijn aan, voelt aan als een lipbalsem en hij ruikt naar roosjes!

- MAC Viva Glam 'Gaga'
Nog nooit ben ik zo'n fan geweest van een lipstick als van deze Gaga Lustre! Ik draag hen volop en hij staat vooral mooi bij een koele (zilver, blauw, paars) of nude look. Hij maakt het net even iets specialer!
Omdat hij een lustre finish heeft, kun je de kleurintensiteit zelf makkelijk opbouwen doormeerdere laagjes aan te brengen.
Het is zelfs zo erg aan tussen mij en Gaga dat ik, toen ik mijn eerste (jawel, let op) Gaga-lipstick verloor in Gambia, waarschijnlijk bij de koffercontrole op het vliegveld, ik bij thuiskomst zo snel mogelijk naar de MAC counter gegaan ben en een nieuw exemplaar gekocht heb. Dat moet liefde zijn, toch?


Photobucket

Lipbalsem

-Vaseline Lip Therapy Pocket Size with Cocoa Butter
Inmiddels heb ik alle varianten van de LP van Vaseline gebruikt. Ik maakt voor het eerst kennis met deze lieve tinnetjes toen mijn man ze meenam uit Engeland, in Gambia gebruikte en vervolgens verslaafd raakte.
Ik kwam ze toen in Nederland (Jay!) even later ook tegen en ik heb er al heel wat versleten.
Deze 'Cocoa Butter' variant is de nieuwste, en naar mijn mening, absoluut de fijnste! Heerlijk spulletje wat je lippen zacht en glanzend maakt én verzorgt!

- Rosebud Salve The Original
Ik wilde er eerst niet aan, en toen ik begon aan mijn eerste tinnetje RS, was ik nog niet om. 'Wat een overrated product', dacht ik nog. Inmiddels zit ik halverwege mijn tweede tinnetje Rosebud! Ik blééf hem maar pakken. Hij blijft net iets langer zitten dan de Vaseline balms, en dat kan soms erg fijn zijn (wanneer je lippen echt kapot zijn). Hij ruikt ook zo heerlijk... Oh die geur! <3 Hij is verder ook fijn op droge plekjes, helemaal nu mijn knokkels weer aan gort liggen door het gure weer. Na dit tweede tinnetje, komt er ook ABSOLUUT een derde!


Zo, keuzes gemaakt en gedeeld! Haha. Mijn favoriete producten veranderen nog wel eens, helemaal waneer ik weer iets heel fijns heb ontdekt, of andere items binnen mijn stash herontdek.
De favorieten die ik hierboven heb genoemd zijn favorieten die ik al meer dan een jaar op mijn favoriete lippies-lijstje heb staan. Favorieten kunnen nu eenmaal ook favorieten blijven. ;)

Wat is jouw favoriete balm, lipgloss en lipstick?
Let me know in the comments!

7 opmerkingen:

Myrna zei

Leuke favorieten, die rosebud, vaseline en dazzleglass zijn ook een van mijn favorieten! Verder vind ik mijn EOS lipbalm, Korres Lip Butter en mijn MAC en Catrice moisture lipsticks erg fijn

Simone zei

je lipsticks zijn mooi!

Anoniem zei

Wauw, die chanel lipstick. Heel mooi. Vooral de kleur. Mijn favo lipbalm is echt vaseline rose lips. Zo lekker. Mijn favo lipgloss is van Gosh en mijn favo lipstick is die van de hema. Ze zijn best fijn en blijven goed zitten.
Liefs, xxx

Jorna zei

De Vaseline Rose Lips heb ik ook gebruikt, maar ik vond de Aloe Vera altijd fijner (de groene). Maar ik ben nu echt verknocht aan deze bruine versie. :P

Anoniem zei

Eén van mijn favorieten is de Instant light lip perfector van Clarins, heerlijk! Hij verzorgt je lippen en hij ruikt naar karamel..yum! Verder ben ik gek op Flusterose van Mac (lustreglass) een mooie roze kleur en ook de Gaga lipstick...zo mooi! Ga zo door verder, ik vind je site hartstikke leuk! :)

Tessa zei

mooie favorietjes hoor

Jorna zei

@Anoniem: Wat super lief! Dankjewel!!
De Gaga-lipstick is echt top! Ik heb nog nooit zo vaak lipstick gedragen sinds ik deze kocht, haha.