zondag 30 januari 2011

Mijn nieuwste liefde; Issey Miyake 'L'Eau D'Issey Florale'

Photobucket

Mijn nieuwste liefde ontdekte ik afgelopen dinsdagmiddag in de Ici Paris XL in Groningen. Ik kreeg na aankoop van mijn eerste Clarins-product (een facewash, you'll hear more about it later!), een proefje mee van 'Issey Miyake's nieuwste geur'.
Toen ik er L'Eau D'Issey op zag staan werd ik een tikje skeptisch. Begrijp me niet verkeerd, dat vind ik een heerlijk geurtje, maar wel voor vrouwen zoals o.a. mijn moeder en mijn tanten. De wat oudere vrouwen die toch graag een stylish geurtje dragen. Kortom, ik vind hem voor mij iets te ouwlijk ruiken.

Deze bloemige versie is de jongere zus van het originele L'Eau D'Issey, en dat kun je ruiken! Wat een heerlijk zoet en fris bloemig parfum! I loved it! Ik besloot research te doen op internet, en kwam er achter dat het parfum pas in februari 2011 in de schappen zou staan. Bummer!
Ik ben met mijn koppige hoofd tóch gisteren op zoek gegaan, en jawel! She shoots, she scores! <3 Ik kocht een flacon van 50ml, waar ik €67,00 voor moest neerleggen (er was een 20% korting actie, dus er ging nog het één en ander af, lucky me!). Best prijzig, but I couldn't resist! Dat kun je met bepaalde geuren en producten soms zo hebben. Haha!

Photobucket

Geurnoten van L'Eau D'Issey Florale:

Top: Mandarijn, rozenbottel, gele gember en lelie
Hart: Roos, oranjebloesem
Basis: Wit hout en musk

Zoals je aan de geurnoten kunt zien is dit écht het sprankelende zusje van het originele parfum. De fles is precies hetzelfde als de signature L'Eau D'Issey-flacon, maar dan in meisjesachtig roze. En welk meisje vindt dat nou niet fijn? :)

L'Eau D'Issey Florale van Issey Miyake is verkrijgbaar in 25ml (limited!), 50ml & 90ml. De prijzen gaan vanaf €42,00 voor 25ml, €67,00 voor 50ml en voor de 90ml weet ik het zo niet.
Verkrijgbaar bij de luxuere parfumerie (o.a. DA, Douglas & Ici Paris XL).

Wat vind jij van de L'Eau D'Issey-geuren van Issey Miyake?

6 opmerkingen:

Roxanne zei

Ik heb totaal nog geen ervaring met dit geurtje. Zal eens snuffelen als ik bij de Douglas ben :)

Anne (peachyblushes) zei

Ik heb de originele L'Eau D'Issey, maar deze klinkt ook heel fijn!

Anoniem zei

Ik ken het hele geurtje niet, maar okee. De noten klinken wel heerlijk. Best een goeie combinatie. Ik hou van zoete geurtjes. Ik ben wel benieuwd. Ik zou eens in de winkel gaan kijken.
Liefs, xxxx

Kelly zei

Ik ken dit geurtje ook niet! Zoals je er over schrijft, komt het op mij over als een heel fijn geurtje. De volgende keer als ik in een parfumwinkel kom, dan ga ik hem even testen!
Ik vind je blog echt heel leuk en ik ben je gaan volgen via GFC.
Liefs,

Jorna zei

@Kelly; Thanks! :) Wat een lief compliment!

Dit geurtje is écht mijn nieuwste liefde. Sinds ik hem hem, blijf ik hem spuiten. Heerlijk voor een écht lente-gevoel op druilerige dagen.

Janna zei

Vandaag gekocht bij ICI Paris. Gelijk verliefd op de heerlijke bloemige geur