dinsdag 1 maart 2011

Rituals 'Honey Touch' body cream

Photobucket

Ik kreeg afgelopen zondag bezoek van mijn zus in Amsterdam. Zij kwam richting het Noorden om te kijken hoe het met onze andere zus (meervoudig gehandicapt, lag vorige week in het ziekenhuis) is en om wat afspraken te maken over de verdeling van de zorg voor haar, wat ik nu helemaal alleen doe, sinds pap & mam naar Afrika gegaan zijn.
Omdat Amsterdam niet het meest dichtbij is, en mijn zus ook veel werkt, kreeg ik nog een verlaat verjaardagscadeautje; ze kwam aanzetten met een lekkere pot body cream van Rituals!! Écht super lekker! Ik wilde jullie alvast deelgenoot maken van deze super lekkere, super romige, bodytreat van Rituals.

Photobucket

Photobucket

De pot is een typische Rituals-pot. Ik opende mijn pakje, zag de deksel van de pot en zei; 'Aaaaah, Rituals?!?!? :) ' Zus; '...:| Die heb je toch nog niet he?' Haha! Mijn Hamam-scrub zit in dezelfde soort pot. Ik vind de producten van Rituals er alltijd mooi luxe uitzien, ze verpakken alles prachtig strak en modern.
Goed, op naar het product ín de pot, waar het uiteindelijk om draait; de Honey Touch body cream!

Photobucket

Photobucket

Wat zegt Rituals over de Honey Touch body cream?
"Verzachtende, versoepelende en voedende bodycrème die je huid helpt de ideale balans te krijgen."

Wat zit er in de creme?
Indiase roos
Het enige wat je nodig hebt om je humeur een opstekertje te geven; Het verfijnde aroma van de Indiase roos. En het heeft ook nog eens een positief effect op je huid!
Himalaya honing
Pure natuurlijke honing geoogst uit de ongerepte bossen van India. Himalaya honig heeft een goede reputatie als het gaat om het herstellen, verzachten en verzorgen van je huid.

De creme is súper romig en rijk! Echt heel lekker en zo anders dan wat ik verwachtte toen ik een likje pakte om mij mee in te smeren, na het douchen zondagavond (ja, ik wil het dan ook GELIJK proberen, haha. Herkenbaar? ;)). Mijn vinger smolt zo'n soort weg in de pot!
Ik ben natuurlijk die-hard The Body Shop Body Butter-fan, en dit was even heel andere koek dan ik gewend ben. It's delicious!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Zoals je ziet is de substantie super creamy, echt heel fijn! Hij brengt daardoor makkelijk en zuinig aan en dat is altijd mooi meegenomen.
Deze body cream maakt mijn huidje heerlijk zacht en glad en laat hem gevoed maar absoluut niet vet aanvoelen. De cream trekt lekker snel in.

Allemaal leuk en aardig, maar het allermooiste is; HIJ RUIKT ÉCHT GODDELIJK!!!! Hij doet me qua geur een beetje denken aan de 'Its a Wrap!'-conditioner van Rituals, die ik afgelopen jaar gebruikte. Ik weet niet of de associatie écht kloppend is, maar toen ik de eerste keer rook aan deze pot, kreeg ik 'Its a Wrap!' in mijn hoofd.
De geur is niet anders te omschrijven als lekker zoetig (honing), vrij zwaar aanwezig en tegelijkertijd ook lekker bloemig (Indiase roos). I absolutley love it! Mijn huid ruikt nog uren lang naar de heerlijke geur van de body cream, iets wat ik altijd lekker vind. Ik blijf dan aan mijn armen sniffen, haha!
Hij is wel vrij heavy, dus je moet van zwaar geparfumeerde creams houden om deze Honey Touch body cream in je hart te sluiten.

Een pot Honey Touch body cream van Rituals kost €14,90 voor 200ml, en is verkrijgbaar in de Rituals-filialen en de Rituals Online Shop.

Welke body cream/butter/lotion gebruik jij momenteel?

9 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een super lief cadeautje heeft je zus je gegeven. Het product ziet er echt heerlijk uit! Er wordt binnenkort een Rituals geopend in mijn woonplaats, ik kan niet wachten om daar eens een keertje te gaan shoppen. Misschien neem ik deze wel mee hihi.
Dank je wel voor je review!
Liefs,

Madelon zei

Ziet er lekker uit, lief van je zusje :D Ik ben al eens bij Rituals gaan kijken, maar of de producten ruiken te sterk of er zitten ingrediënten in die me niet bevallen. Erg jammer...

Ellen zei

Een leuk cadeautje! Ik vind hun verpakkingen ook altijd zo mooi. Ik ga deze onthouden.

Jorna zei

@Madelon; Dat kan ik me voorstellen. Het hele concept moet je ook liggen, en daar schort het bij mij nog wel eens aan ('kijk ons eens goed bezig zijn en één zijn met de natuur!')

Maar deze is echt heel fijn ja. Wel heftig qua geur, dus eerst even ruiken in de winkel! :)

Myrna zei

Ik heb deze body creme ook, al meer dan een jaar en ik vind hem nog steeds zo geweldig!!! En zelfs na een jaar is 'ie nog lang niet op. De geur is inderdaad goddelijk!

Mitchin zei

Klinkt heerlijk! Haha, ik kreeg direct zin in iets zoets =))

Anoniem zei

Mijn collega gebruikt die als handcreme, hij ruikt echt heerlijk inderdaad!

Anoniem zei

Ziet er zeer goed uit, fijne review ook!

Anoniem zei

Dat ziet er heerlijk uit. <3
Jam jam. Ik ben nog niet bekend met de rituals producten.
Liefs, xxx