vrijdag 29 april 2011

Catrice 'Smokey Eyes Set'

Photobucket

Een product die al een poosje op mijn verlanglijstje stond, de Smokey Eyes Set van Catrice. Tijdens de 50% korting-actie bij de Kruidvat (die nog t/m a.s. zondag duurt!), sloeg ik dan ook mijn slag, en nam ik twee setjes mee, namelijk 020 Smog Over Hong Kong en 030 Meet Me At The Bonfire. In totaal zijn er drie setjes verkrijgbaar in het Catrice-schap. Er is ook nog een wit-grijs-zwart-palette,  maar die vond ik te standaard om mee naar huis te nemen.

020 Smog Over Hong Kong is een palette vol lila, roze met zilveren glitters en paars. Om het af te maken heeft Catrice er ook een paarsige gelliner bij gedaan en een duo-applicator (kwastje en een sponsapplicator).
030 Meet Me At The Bonfire is een bruinig palette, met een mooie lichte champagne schaduw, een lichtbruine oogschaduw met zilveren sparkles en een donkere bruin. Catrice heeft hier een zwarte gelliner bijgevoegt.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Aren't they gorgeous? <3 De doosjes gaan zijdelings open, wat weer eens iets anders is. De doosjes zijn strak vormgegeven en hebben een moderne uitstraling. Fijn ook dat ze makkelijk te stapelen zijn in je stash. De doosjes zijn namelijk helemaal plat.
Jammer dat Catrice er een 'net-niet' applicator-duo bijgevoegt heeft, want met beide kan ik niet veel. De toegevoegde gelliner is een erg leuk plan, zo heb je alles lekker compact bij je, wanneer jij bijvoorbeeld ergens anders slaapt dan thuis. Ik vraag me alleen af hoelang het duurt voor de gelliner uitgedroogt is... Maar! Dat mag op dit moment de pret niet drukken, want de gelliner werkt momenteel prima.

Photobucket
020 Smog Over Hong Kong

Photobucket
020 Smog Over Hong Kong

Photobucket
030 Meet Me At The Bonfire

Photobucket
030 Meet Me At The Bonfire

Dat is niet slecht, toch? Ik ben erg aangenaam verrast door deze fijne setjes van Catrice! De swatches zijn gemaakt zonder basis en met maar één veegje product per kleur. Helemaal rechts zie je de gelliners. Er zitten dus 3 oogschaduwpoeders in, en één gelliner (of creamy oogschaduw, je kunt dit product ook prima als creamy basis gebruiken). Fijne doosjes voor zwoele ooglooks, dus!

De 'Smokey Eyes Set' van Catrice is verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat- & Trekpleisterfilialen. Er zijn 3 verschillende paletjes. Per stuk kosten ze €4,49. Een prima prijs voor de kwaliteit die je krijgt!
Binnenkort komt er een look online met het Smog Over Hong Kong-palette!

Kende jij de Smokey Eyes Sets van Catrice al?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Meet Me At The Bonfire vind ik heel mooi, maar ik ben zo bang dat ik het toch nooit gebruik :S

Madelon zei

Ze zien er goed uit! Ben benieuwd naar een look :D

BeautyLoves zei

Ik heb de paarse, was ook wel onder de indruk van hun kleurtjes!

tessa zei

die zwarte heb ik ook maar weet heerlijk gezegt niet hoe ik het moet doen want als ik het probeer te maken vind ik het echt niet zo mooi smokey eye uitzien

Anoniem zei

Nee idd, en soms komen die glittertjes over je hele gezicht enz enz..