zondag 1 mei 2011

NOTD; Everybody's Talking About Edward

Photobucket

Nadat ik een topper scoorde met 'Clyde' en daarna met 'Louise', besloot ik tijdens de 50% kortingsactie een derde Glitter Topper van Essence te kopen in een heldere groene kleur, met de naam 'Edward'. Hij deed mij instant denken aan Robert Pattinson van de Twilight-Saga, maar ik bedacht me dat Essence de glimmers dan wel een meer duister tintje zou hebben gegeven. Toch nam ik de groene Glitter Topper mee in mijn mandje.
Ik vond vervolgens een bak met afgeprijsde make-upjes, en daar haalde ik 'Everybody's Talking About' van Essence uit, van de Colour & Go-lijn. Ik denk dat dit kleurtje uit de vaste lijn gehaald is, oftewel; hij heeft plaats moeten maken voor een ander.
Opzich is 'Everybody's Talking About' geen heel aparte tint, maar toen ik de naam-sticker zag, moest ik direct denken aan een artikel van Livelifegorgeous.nl, van vorige jaar zomer. Voor €0,65 ging dit lakje mee naar huis!

Photobucket

Photobucket

'Everybody's Talking About' zat al op mijn nagels voor ik er erg in had, en na het lakken besloot ik 'Edward' eroverheen te lakken, dat moest wel een mooi contrast op leveren!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

En zo was deze creatie zo geboren! Ik heb deze combinatie een aantal dagen chiploos (!) gedragen, en werd telkens weer blij van mijn nagels. Een zeer geslaagde combinatie als je het mij vraagt, en zo op het donkerroze/rode van 'Everybody's Talking About' werd het wel een tikje kerstmis, afgelopen april. Haha!

'Everybody's Talking About' is trouwens sowieso een toppertje. Ik draag hem nu sinds vrijdag 'alleen' op mijn nagels (twee dunne laagjes en hij dekt perfect), zonder base- en topcoat (ja, ik weet het; slecht! Maar ik had geen tijd...) en hij zit nog steeds chiploos op mijn nagels!! Het is ongelovelijk! Geen één nagellak houdt dat uit op mijn broze vrienden. Ik zeg; snel in de afprijs-bakken opzoek naar dit fijne zomerkleurtje!
De Glitter Toppers heeft Essence ook weer vernieuwt, er zijn nieuwe duo's en de kleurtjes blijven me aantrekken. Love 'em! Ze maken elke lak net even anders en feestelijker.

Wat vind jij; geslaagde combi of liever niet?

5 opmerkingen:

Chiara zei

Wow, wat een leuke combinatie! Dit geeft me weer een hele hoop inspiratie :)

Jorna zei

Haha, kijk dat is fijn! :) Dankjewel!

Anoniem zei

I love the flakies.
Heel leuk :)
Liefs, xxx

Suz zei

leuke combi!

Anoniem zei

Leuk voor kerst!