zondag 24 april 2011

Fijn Pasen! + Happy Easter-manicure

Photobucket

Een heel fijn Pasen gewenst, dames! Hopelijk genieten jullie vandaag extra van het zonnetje onder het genot van een paaseitje. Ik heb al een heus Paas-ontbijt in mijn mik, en heb zelfs mijn nagels een paas-tintje gegeven. Jullie weten dat ik geen held ben met nailart, maar ik heb vandaag heuze kuikens op mijn nagels getoverd! Kijk snel verder voor de foto's!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De zon kan van simpele foto's zoiets moois maken! Love it!
Ik gebruikte als basislak 'Happy Go Lucky' van China Glaze. Een creamy geel met een warme ondertoon. Ik heb dit lakje al bijna een jaar in mijn stash, maar ik had hem nooit eerder gelakt... Want zeg nou zelf, geel is super vet, maar als nagellakje wel vrij heftig en 'Boom-in-your-face'. Voor Pasen durfde ik me er wel aan te wagen.

Photobucket

Photobucket
Op de foto's draag ik 3 laagjes 'Happy Go Lucky', + basecoat van Trind (Nail Repair) en INM Out The Door-topcoat

Photobucket

Photobucket

Vervolgens maakte ik een kuikentje op beide ringvingers (dat valt nog niet mee met je linkerhand, trouwens!) voor een echte Paas-touch. Geen hoogstaande technieken, gewoon een simpel kuikentje in een eierdop! En, super simpel!
Ik maakte de eierdop met de nagellak-kwast van de witte Color Cosmetics lak (creamy én dekkend wit, heb ik meegenomen uit Gambia). Gewoon voorzichtig op de tips leggen en naar buiten trekken in verschillende hoeken. Easy does it! Vervolgens maaktte ik het snaveltje met behulp van de dotting tool van Essence met 'Raging Orange' van Diamond Cosmetics. De oogjes maakte ik ook met de dotting tool en met een zwart lakje uit Gambia (zonder merk of naam).

Photobucket

Deze manicure is super simpel en geeft toch net een beetje meer het paas-gevoel dan alleen gele nagels. Ik wilde eerst nog stipjes (paaseitjes ja. :P) zetten op mijn andere nagels, maar dan wordt het wel een beetje druk. Dat idee heb ik dus maar geskipt. Less is more! ;)

Heb je nog leuke plannen voor deze Pasen?

3 opmerkingen:

Lara zei

Leuk gedaan (: Ik heb zelf ook een kuikentje en konijntje op mijn nagels gedaan. Je kan het ook bekijken op mijn blog... Voor jou ook nog een vrolijke Pasen! :D

tessa zei

jij ook een fijne passen
en het ziet er echt mooi uit heb je goed gedaan

Anoniem zei

Vrolijk pasen. Ik vind dat zo'n mooie kleur. Ik houd van gele lakjes. leuk voor in de zomer.
Liefs, xxx