zaterdag 14 mei 2011

Catrice Absolute Eye Colour Quad in '030 OMG I Want That!'

Photobucket

Jaaaa, nog een Catrice-artikel! I can't help it! Ik heb de laatste tijd gewoon veel dingen gekocht van de vernieuwde collectie (not to forget de 50% kortingsactie van de Kruidvat!). So, hope you don't mind. ;)
Mijn mama kocht tijdens de 50% kortingsactie dit oogschaduw quad, met 4 mooie tinten. Ik heb er toen gewoon overheen gekeken, blijkbaar! Ik zal binnenkort zelf nog een quadje scoren, want de kwaliteit is echt heel goed. :) Nu nog kijken welke kleur... Haha!
In elk geval ga ik jullie vandaag het 'OMG I Want That!'-quad laten zien. Kijk mee, en be amazed!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het quadje is gemaakt van doorzichtig, stevig plastic. Eigenlijk hetzelfde idee als alle poederdoosjes (oogschaduws, blushes, poeders etc.) van dit merk. Stylish en handig, want doordat de verpakking doorzichtig is, zie je direct de kleuren van het product. Ook in het quadje gemakkelijk op te bergen in je stash, hij is namelijk helemaal plat. Achterop het palette zit een sticker met de naam én bij elke pann het aantal grammen oogschaduw wat er in zit. Handig!

Photobucket

In het 'OMG I Want That!'-quad zitten vier prachtige poedertjes, van licht naar heel donker. Zo bevat het een mooie highlighter (witgoudachtig), een zilverkleurige tint, een mooie bronstint (en brons is HOT dit seizoen!) en een écht prachtige donkerblauw/grijs/zwart met blauwe shimmers. De structuur van de bronskleurige en de zilverkleurige oogschaduw vind ik te vergelijken met de 'Mirror, Mirror' oogschaduw uit de Glamourama-LE van Catrice (van afgelopen winter). Fijn satijnachtig, frosty-like én super gepigmenteerd met mooie shimmers!

Photobucket

Photobucket

De swatches bracht ik droog aan, zonder basis. Amazing, huh?! :) Ik was in elk geval zeer aangenaam verrast door het pigment en de kwaliteit van dit palette! Helemaal als je je bedenkt dat zo'n quad van Catrice maar €4,49 kost! En dat is natuurlijk super budget-friendly!
Mocht je nog opzoek zijn naar fijne tinten die je goed bij elkaar kunt gebruiken, de Catrice Quattro's zijn je vriend! Én... Ze zitten gewoon in de vast collectie!!

Catrice is te koop bij de grotere Kruidvat en Trekpleister-filialen.

Heb jij al kennis gemaakt met deze fijne e/s quads?

4 opmerkingen:

Myrna zei

Deze heb ik ook, vind hem ook erg mooi! Las bij een aantal andere blogs dat het pigment tegenviel bij hun maar ik had daar geen last van en jij zo te zien ook niet.

Joan zei

Ik vind die grijs/groenige kleur erg mooi!

Jorna zei

Ik vind de quadjes echt prachtig, maar ik weet steeds niet welke ik zal kiezen, haha!

beautyforgirls zei

Het is voor die prijs een hele mooie en handige palette. Hij is klein en compact. Ook bevat het leuk en kwalitatief goede kleuren.
Liefs, xxx