zaterdag 14 mei 2011

Gaga's freakshow

Photobucket

Ik vind haar geweldig, sinds ik voor het eerst van haar hoorde, ben ik om! I love her! Wie? Nou, Lady GaGa! Ze doet het allemaal net even anders dan de doorsnee-celeb, en dat kan ik ontzettend waarderen. Daarnaast maakt ze ook nog eens fijne muziek die keer op keer de hitlijsten haalt, en dat is fijn voor Stefani Germanotta, zoals ze 'in het echt heet'. Haar hele imago is zorgvuldig in kaart gebracht en heel precies uitgedokterd. Maar... Slaat ze nu niet een béétje door? Ik vrees dat er van die lieve brunette uit New York niet zoveel meer over is...


Photobucket
GaGa nog als 'zichzelf', Stefani Germanotta

Photobucket
Zoals wij GaGa leerden kennen

Photobucket

Photobucket

Dat ze excentriek is, wisten we al tijden. De bizarste creaties droeg ze aan haar lijf met bijpassende kapsels en make-up. Maar sinds ze haar nieuwe clip, 'Born This Way', op de markt bracht, viel ons iets veel schokkenders op aan La GaGa; Facial implants! oftewel; onderhuidse (!) implantaten die zich niet tot haar gezicht beperken (o.a. haar schouders moesten er ook aan geloven...), en waarvan ze zelf beweert dat het geen siliconen zijn (wat daar vaak voor gebruikt wordt), maar dat de implantaten gemaakt zijn van hoorn.

Photobucket

Photobucket

En ja... Als je mij dan vraagt of Lady GaGa dan nu niet een tikje te ver gaat en langzaam verandert in een soort ongelukkige Michael Jackson, dan zeg ik volmondig JA!

Wat vind jij, freakshow of niet?

13 opmerkingen:

Samantha zei

vind het heel erg zonder, toen ze voor het eerst kwam met haar aller eerste nr. vond ik haar geweldig ze zag er erg mooi uit, maar vind haar steeds lelijker en lelijker worden, zonder wat ze met zich zelf aan doet.

Lee; zei

Ik vind haar nog steeds best wel tof! Ze heeft echt een aparte stijl, maar dat kan ik wel beweren! Heel creatief!

Alleen die implantaten.. brr, moet er niet aan denken dat zelf te hebben haha :P

Kelly zei

Ik vind haar wel tof, wat ze allemaal durft en tot het uiterste gaat qua kleding enzo. Ik vind dit alleen echt te ver gaan en het lijkt mij ook helemaal niet gezond. Ik schrok erg van de foto's en van de clip! Ik vond haar eerst erg apart, maar nog wel op een leuke manier, maar nu vind ik het wel echt freaky worden!!

Ilja zei

Oeh heeft ze dat echt onder haar huid laten zetten? Ik dacht dat het gewoon make-up was, erop geplakt zeg maar... Zonde van haar koppie!

Chiara zei

Ik vraag me af hoe ze slaapt... met die rare dingen op je hoofd kun je volgens mij alleen maar op je rug liggen. Ik hoop voor haar dat ze opgeplakt zijn... brrr

Tatjana zei

Ik vind Gaga echt super, maar ik vind haar er het leukste uitzien toen ze zichzelf nog Stefani noemde. ;)

Jorna zei

@Chiara; Hahaha! Daar moest ik even hardop om lachen. :P Daar had ik nog niet bij stil gestaan!

Het schijnen dus échte implantaten, onder de huid, te zijn, van hard (hoorn) materiaal. Doesn't sound like much fun... :/ Ik kijk wel uit naar haar nieuwe album, en dan hoop ik maar dat die implants er snel weer uitgaan...

beautyforgirls zei

Ik vind haar echt geweldig. Ze is zo extreem. Onwijs leuk.
En haar make-up looks zijn altijd een inspiratie.
Liefs, xxxx

Laura zei

Die implantaten gaan mij ook te ver. Haar muziek is leuk en in het begin kon ik haar excentrieke stijl ook nog wel waarderen, maar dit is gewoon te freaky!

LottedeJ zei

Wat leuk om die foto te zien van hoe ze er 'vroeger' uitzag! Dat had ik nog nooit gezien. Ik vond haar er toen veel leuker uitzien, ook al bijzonder (kledingstijl), maar ze zou nog wel normaal over straat kunnen zonder constant raar aangekeken te worden. In de pokerface-tijd vond ik haar ook nog wel oké, qua toonbaarheid... maar nu? Getver! Inderdaad, ze gaat dezelfde kant op als Michael Jackson. Zonde!

Chiara zei

Zou dat dan geen littekens of rare plekken achterlaten als je een paar maanden van die bulten onder je huid hebt?
Ik heb laatst op tv gezien hoe ze van die implantaten inbrengen... brrr! Ik zag toen iemand die een soort Haaienvinnen op haar arm liet aanbrengen. Creepy!

Jorna zei

@Chiara: Ik denk niet dat het zonder consequenties is qua littekens, nee. Meestal nemen mensen ze ook voor langere tijd, maar laten we hopen dat mevrouw Gaga eieren voor haar geld kiest...

Jorna zei

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110301170146AAjv2nW

Hier zijn ze helemaal wicked, 'Little Monsters' die zich vanalles afvragen over de implants van hun 'Mama Monster'(...). Ze zeggen dat de implantaten echt zijn, maar niet permanent?