donderdag 26 mei 2011

Catrice Gelliner in '010 Black Jack with Jack Black'

Photobucket

Net als Essence heeft ook Catrice de gelliner in zijn vaste assortiment opgenomen. Van de Essence-liner kocht ik trouwens ook nog de groene en de bruine variant! Fijn, die verschillende kleurtjes.
Mijn mama kocht deze Catrice gelliner, op mijn aanraden, tijden de 50% korting-actie bij de Kruidvat. En wie zou ik zijn als ik die gelliner ook niet even aan een klein onderzoek onderwerp? ;)
Ik was dan ook erg benieuwd naar de substantie van deze liner. Zou 'ie wat dikker zijn dan de Essence-zusjes, of juist wateriger? Lees snel verder voor mijn bevindingen en foto's!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Waar de gelliners van Essence shimmers bevatten, is de liner van Catrice compleet creamy zonder enige glitter of glimmer. En dat is ook wel eens fijn natuurlijk! De liner is verder echt diepzwart van kleur, wat ik altijd een pre vind voor zwarte producten (potloden, poeders, gelliners). Je kunt aan de inprint van de liner de substantie wel raden... Net zo zacht en romig als de Essence gelliners! Eigenlijk verschillen ze qua formule weinig behalve dan de ontbrekende shimmers bij Catrice en de diepzwarte pigmenten die hier direct in het oog springen.

Photobucket
Bij het tweede en derde streepje zie je de zachte, romige substantie goed

Ik moet zeggen dat ik deze gelliner qua werking net iets beter vind dan de gelliners van Essence. De substantie is dan wel hetzelfde, maar het pigment en de makkelijkheid van het smeren niet. Met beide liners valt easy te werken, wanneer je even de tijd neemt ermee te leren werken.
Het potje van Catrice is mooi van glas met een strakke zwarte dop met zilveren letters. Net een tikje minder goedkoopogend dan de Essence liner. En eigenlijk heeft Catrice qua verpakkingen altijd een streepje voor op budget-zusje Essence. In het potje zit 4 gram gelliner, en dat gaat laaaang mee! Ik berg mijn gelliners eigenlijk altijd op de kop op, tegen uitdroging. De dekseltjes zijn namelijk van plastic, en je weet nooit precies hoe goed dat afsluit.
De gelliner brengt precies aan (Catrice verkoopt zelfs angled linerkwastjes! Eaaasy!), en blijft muurvast zitten. Hij is zelfs waterproof! Handig wanneer je op vakantie gaat naar je zon, en een lekkere duik niet kunt weerstaan terwijl je make-up op hebt!

De gelliner van Catrice is verkrijgbaar in het zwart en in een grijs/bruine tint. Voor een potje van 4 gram betaal je €3,99, lekker budgetproof dus! Catrice wordt verkocht bij de Kruidvat en de Trekpleister.

Wat is jouw favoriete eyeliner-vorm?

4 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Ik heb deze ook geprobeerd, maar ik vond hem echt niks. Kan ook compleet aan mij liggen hoor. Ik hou niet echt van die zachte substantie denk ik.
Hij ging ook bij mij helemaal uitlopen...
Liefs, xxx

LottedeJ zei

Ik heb deze ook en ik vind hem geweldig! Het duurde even voordat ik er echt goed mee overweg kon, maar ik kan nu echt niet meer zonder! Ik draag hem bijna elke dag!

Carola zei

Helaas kan ik niet met eyeliner overweg, het lukt me gewoon niet om een mooi strak niet te dik lijntje te krijgen.
Klinkt wel als een fijn product.

Jorna zei

@Carola; Dat is gewoon oefenen, oefenen, oefenen! En dat klinkt cliché, maar dat is echt zo! Ik ben het bewijs. ;)