vrijdag 20 mei 2011

Catrice Ultimate Shine lipstick '180 Meet Violeta'

Photobucket

Naast de 'Ultimate Colour' lipstick, heeft Catrice ook een 'Ultimate Shine' lipstick op de markt gebracht, toen ze de vaste collectie een make-over hebben gegeven. Deze lipstick is een tikje minder sterk gepigmenteerd dan de Ultimate Colour, maar geeft in plaats daavan een mooie shine aan je lippen. Fijn voor de ladies die nog een beetje huiverig zijn voor zwaar dekkende en knallende lipsticks, maar liever voor een subtiel kleurtje gaan met een glansje.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Deze lipstick zit in een glimmende zilveren huls, lekker chique! Het nadeel daaraan is wel dat je direct vingerafdrukken hebt en houdt op de verpakking, en dat is dan weer een tikje minder chique, als je het mij vraagt. 
De lipstick heeft, net als de Ultimate Colours-lijn, 'Catrice' in de stick geprint staan. Nice! Chanel doet dit al jaren, super classy!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De lipstick is lekker romig en voelt fijn aan op mijn lippen. Hij smeert makkelijk uit en brengt makkelijk aan. De kleur is niet helemaal mijn ding, ik houd niet zo van frosty finishes in lipsticks (vind ik snel wat oridinair ogen...), maar toch een dikke 10 voor de formule! Nu nog een kleur scoren met een andere finish, haha!

De Catrice Ultimate Shine lipsticks zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en ze kosten €3,99 per lipstick. Catrice is te koop bij de grotere Kruidvat- en Trekpleister filialen.

Welke lipstick vind jij fijner, de Ultimate Colour lipstick of de Ultimate Shine lipstick van Catrice?
Ik ga zelf absoluut voor de Ultimate Colour. Ik houd van knallende lippen als ik dan toch lipstick draag. Die creamy basis vind ik ook een stuk fijner.

6 opmerkingen:

Joan zei

De textuur klinkt goed, maar de kleur zou bij mij iets te flets staan denk ik.

Sishoba zei

Ik vind -zoals jij ook zie ik- van die frosty finisches ook niet zo mooi -ook voor dezelfde reden als jou-.
De verpakking vind ik wel heel erg leuk, enkel zonde van die vingerafdrukken die je dan ziet, had ik nog niet aan gedacht eigelijk.
Maar voor die prijs zou ik hem misschien ook wel eens proberen denk ik, maar dan een ander kleurtje? :)

Carola zei

Ik vind het kleurtje je eigenlijk wel leuk staan

beautyforgirls zei

Ik heb de kleur Pink panther. Ook een hele mooie kleur. Deze is ook heel mooi. Past prachtig bij je lippen.
Liefs, xxx

Suzanne zei

Oei, dat is geen goede kleur voor mij. Staat jou wel goed!

Laura zei

Ik heb wel lipsticks met een frosty finish, maar heb ook liever een crème finish. Overigens heb ik van de Ultimate Shine de kleur Berry Pink en die is niet zo frosty, maar meer een hoogglanzende crèmekleur. Die draag ik daarom wel weer erg graag!