zaterdag 21 mei 2011

ShoppertyShop; Groningen (o.a. MAC, Urban Decay, TBS en Ray Ban)

Photobucket

Vanmorgen ben ik samen met mijn mama naar Groningen gegaan, om daar lekker te gaan shoppen. We zijn nu zo'n klein uur terug (vandaar ook dat er nog niks gepost is, vandaag. Sorry babes!), en ik ben goed geslaagd! Ik kan er altijd zooo van genieten; bij thuiskomst alle zakken openmaken en de stickertjes en labeltjes van de nieuwe aanwinsten afhalen. En ze dan keer op keer weer bewonderen. And talking cosmetics; 20x in en uit de doosjes om er weer in te gluren! Ik ben geslaagd bij de Sephora, The Body Shop, The Sting, Eye Wish Groeneveld en de Douglas. Na het uitpakken maakte ik even snel wat kiekjes van de buit. Speciaal voor jullie! Kijk snel verder voor de foto's!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik kocht bij The Sting een schattig rokje (met een strik-riempje), 3 t-shirtjes met leuke printjes en een fijne off-shoulder chill-trui met een leuke print. Ik geloof dat het rokje en de trui van het merk 'Kiss Therapy' zijn, leuk merk is dat! Ik had er nooit eerder van gehoord.

Bij Zara scoorde ik vandaag mijn eerste item ooit! Een wit t-shirtje met een print van Frida Kahlo, uit de 'Frida Kahlo Pasion por la vida'-collectie. Heel leuk artistiek! En ja; I was in need of nice shirts. ;)

Verder scoorde ik bij The Body Shop weer twee lekkere bodybutters in 'Mango' en 'Moringa' (Er was weer een butter/scrub-actei). Die laat ik voorlopig nog lekker gesealed, eerst maar eens wat open spul op maken! Ook nam ik daar een 'Deep Sleep Pillow Mist' mee. Ik had ooit een testertje van de Deep Sleep bodybutter, en het werkt gewoon écht om lekkerder, dieper en gewoon fijner te slapen. Zo'n mist leek me heerlijk!

Verder door naar de Eye Wish Groeneveld, waar ik ein-de-lijk mijn laatste liefde aanschafde, de Ray Ban Aviator-zonnebril. Zoals jullie weten ben ik fan van dit merk, en dit was (vooralsnog!) de laatste bril die ik nog graag van dit merk wilde. Ik koos voor een goudkleurig montuur met licht getinte bruine glazen. De verkoper heeft direct mijn hele Ray Ban-familie opgepoetst. Super lief!

Daarna op naar de Sephora, waar ik een Urban Decay 'The Feminine' palette scoorde (lovelovelove!!!) en een Chubby Stick van Clinique meenam (remember mijn wishlist?). Ik koos voor de roze stick met de vette naam '06 Woppin' Watermelon'. Jammer dat Clinique niet aan geurtjes en smaakjes doet; dit was daar hét product voor! Ik was daar ook op zoek naar de Silver Shatter van O.P.I's Pirates Of The Carribean, maar natúúrlijk was die (en al het andere van deze collectie) uitverkocht... De dame van Sephora was zo lief een exemplaar voor me te bestellen!! Waarschijnlijk ligt 'ie volgende week al (!) voor me klaar!

Vervolgens nog even een rondje Douglas, en dus absoluut even bij MAC aan! Ik scoorde daar de 'Viva Glam Gaga 2' en 'Chatterbox' lipstick en ein-de-lijk een MSF in 'Soft and Gentle'!! Toevallig kwam ik ook nog een grote poederkwast tegen van Douglas-eigen-merk, en dat kwam goed uit. Mijn Coastal Scents-poederkwast is namelijk écht aan vervanging toe (al een tijdje).

...En nu ben ik blut! But it's so wooorth it! Wat een heerlijk gevoel; zo'n geslaagde shopdag! En nu maar alles 20x in en uit de doosjes halen en daarna mooi opbergen bij de rest van mijn producten!

Heb jij de laatste tijd nog iets moois geshopt?

6 opmerkingen:

Joan zei

Oeh hele leuke dingen heb je gescoord! :D

Myrna zei

Oeh wat heb je toch lekker geshopt! Zie heel wat leuke dingen er tussen liggen :D

Jorna zei

Thanks babes! Ik ben er ook erg blij mee, haha!

beautyforgirls zei

Wat een leuke dingen allemaal. Wauw! Stiekem een beetje jaloers.
Liefs, xxxx

BeautyLoves zei

Zo leuk geshopt! Mooi om te zien *kwijl* :)

Femke zei

oh wat leuk zeg!
Ben benieuwd naar je mac lipstick.