zondag 1 mei 2011

Favorieten van April

Photobucket
Het is alweer 1 mei vandaag! Sjongejonge, wat gaat dat snel... Vorige maand hebben jullie het moeten doen zonder een Favorieten van de maand-artikel, omdat ik op vakantie was. Zonde natuurlijk, want ik vind het altijd leuk favoriete producten met jullie te delen en ook om jullie favorieten van die maand te weten! Deze maand dus weer een fijne This Months Favourites-artikel. Enjoy!
(En... Deze post bevat fijne previews van de artikelen die nog gaan komen!)

Photobucket
De nieuwe lakjes van Catrice
Ik scoorde er direct 8 toen ik net een paar uur terug was op Nederlandse bodem. Ik had er zo naar uit gekeken! Heerlijk! Catrice is één van mijn favoriete nagellak-merken. De prijs is hartstikke goed (€2,49 per flesje), de kleuren zijn volgens de laatste trends (en het zijn er véél!), ze hebben de mooiste finishes en van alles wat (frosty, shimmer, cream, duo-chrome, holografisch). Kortom; What's not to love?
Inmiddels heb ik 12 lakjes uit de nieuwe lijn (van de 19 die gelauncht zijn), één Ultimate Nude lakje en de Prismatic Topcoat. Ik. Houd. Er.Van!


Photobucket
Cyclax Lavender & Tea Tree Clarifying Face Mask
Out of Africa! Of eigenlijk, Out of The U.K.! Want ik kocht dit fijne masker in een supermarkt in Afrika die véél importeert uit o.a. Engeland. Mijn huid was even niet heel blij met mij, in Gambia. Of het nou door de zon kwam, het zweten of door ander water uit de kraan; It was terrible! Helaas helaas had ik niks meegenomen voor een onzuivere huid (het Face Pack van Neem was ideaal geweest!), dus moest ik ter plekke op zoek naar iets wat mijn huid kon kalmeren en opbeuren. Dit masker kocht ik voor zo'n €2,00. Daarvoor kreeg ik een grote tube met mooie beloftes. Én lila-kleurige creme wat als masker dient en wat ruikt naar een Welness-resort! Een product wat mijn huid écht geholpen heeft en ervoor gezorgt heeft dat ze minder rood, geirriteerd en onzuiver werd. Ik ben heel blij met dit masker!


Photobucket
Clarins UV Plus Day Screen High Protection SPF40
Met de zon op je toet, is het zaak goed te smeren! Ik ben, zo snel als ik weer in Nederland was, op zoek gegaan naar een fijne basis met SPF voor óver mijn dagcreme en ónder mijn foundation. Ik vond hem in de Clarins UV Plus Day Screen, met SPF40! Het product kom in een kleine flacon (30ml), maar je hebt per keer maar een beetje product nodig. Het spulletje lijkt zelf op een witte, waterige zonnebrandcreme, maar is absoluut niet vet en trekt snel in. Geen verbrande wangen meer voor mij! En... Laten we hopen, ook nog geen rimpels.


Photobucket
Lancome Flash Bronzer voor body en gezicht
Van mijzelf wordt ik niet snel bruin. Tenzij ik uren in het zwembad rondspetter en dat dagen achtereen. Het investeren in een goede zelfbruiner leek me dan ook geen overbodige luxe, voor een gezonde teint op mijn lijf. Ik kocht de Flash Bronzer van Lancome. Een flacon voor mijn gezicht en een tube voor mijn lijf. Ik heb de producten nu zo'n 3x gebruikt en ik zie er lekker gezond gekleurd uit, op een natuurlijke manier. Just how I like it!!


Photobucket
Lancome Juicy Tubes
Oh how I love these!! Ik was al fan van de Juicy Tubes voor ik ze ooit gebruikt had. Ik had inmiddels al één full size en 4 kleinere varianten in mijn bezit, maar ging uit mijn plaat toen ik de Juicy Tubes afgeprijst zag liggen bij mijn favoriete DA drogist. Ze behoorden al tot mijn favoriete glossjes, naast de Dazzleglasses en Lipglasses van MAC, dus ik was blij dat ik 4 nieuwe tubes voordelig aan mijn collectie Lancome-lippies kon toevoegen.

Wat waren jouw favoriete producten van de maand April?

3 opmerkingen:

Tatjana zei

Oei mijn favorieten... ik kan eerlijk gezegd niet kiezen. Ik heb zoveel producten die ik fijn vind. :D

Kelly zei

Prachtige favorieten. De lakjes en de lippenstift van Catrice zijn toch echt wel mijn favorieten

Anoniem zei

Wat een leuke producten, dat lakje is zo schattig.
Liefs, xx