zaterdag 21 mei 2011

NOTD; Catrice '250 I Sea You!'

Photobucket

Een lakje die ik gewoon al sinds de eerste upgrade van de vaste collectie van Catrice in huis heb, is 'I Sea You!'. Helaas moet ik bekennen dat ik hem tot gisteren nog nooit (!!) gelakt had...! Maar gisteren was dus dé dag. En wat ben ik blij dat ik er toch aan gelooft heb! Wat een prachtige zeegroene cream-kleur is dit! Heel wat tinten donkerder dan een écht mint, maar toch zie je het er, in de verte, wel een beetje in terug. Het is een beetje een donkere pastel groen. Een heel aparte kleur dus! Kijk snel verder voor meer foto's van dit mooie lakje!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

'I Sea You!' was destijds, samen met 'Sold Out Forever', één van de must-haves uit de vernieuwde Catrice-lijn. En ik snap nu wel waarom! Op de foto's draag ik 2 laagjes 'I Sea You!' over een laagje Trind Nail Repair en onder een laagje INM Out The Door topcoat. En hij zit nog steeds chiploos op mijn broze vrienden, na een dagje wild winkelen!

Houd jij van groene lakjes? Wat zijn je favorieten?

8 opmerkingen:

Kelly zei

Prachtig, apart kleurtje groen! Ik heb niet heel veel groene lakjes in mijn stash, omdat ik het lastig vind om te combineren met mijn kleding! Ik vind deze wel heel erg mooi!

Joan zei

Mooi kleurtje. Ik hou totaal niet van groene kleuren, maar deze is erg mooi!

Jorna zei

@Kelly; Dat heb ik dus ook! Het combineren met kleding, dat zal het zijn waar ik op stuit bij groene lak! Wat een eyeopener, haha. Thanks!

beautyforgirls zei

Ik houd niet van die bosgroene lakjes. Maar deze is wel heel mooi <3
Ook een rustig kleur en goed te combineren met je kleding, inderdaad.
Liefs, xxxx

Anoniem zei

Waauw wat een leuk blog ! & mooie kleur. x

Janne zei

woowww mooie kleur!

Samantha zei

wat een mooie kleur

Anoniem zei

leuk kleurtje!