zondag 22 mei 2011

NOTD; China Glaze 'Empowerment'

Photobucket

Oktober is de 'Breast Cancer Awareness'-maand. Afgelopen oktober bracht China Glaze een collectie uit, 'Fight Like A Woman', geinspireerd op vrouwen die de strijd aanmeten met borstkanker. Een deel van de opbrengst van deze collectie komt ten goede aan onderzoeken naar kanker. Een hardstikke goed initiatief, dus! Ik bestelde dit lakje mee tijdens mijn laatste bestelling bij TransDesign.com, in februari om precies te zijn. En omdat de kleur van 'Empowerment' zo ontzettend fijn is voor warme lentedagen, kan dit lakje ook prima uit je kast getoverd worden in Mei!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

'Empowerment' is een prachtige creamy baby roze kleur met blauwe ondertonen. In het zonlicht schijnt de lak wat warmer op dan in het 'gewone' licht.
Op de foto's draag ik 2 laagjes 'Empowerment' met een laagje Trind Nail Repair als basecoat en INM Out The Door als topcoat. De lak is in 2 laagjes mooi dekkend. Hij heeft er zo'n 3 dagen chiploos opgezeten (heel wat, voor mijn broze nagels!). Op de foto's had ik hem al zo'n 3 dagen op (je kunt de mini-chips al zien!), en hierna ging het dan ook hard achteruit, haha! Een prachtig lak, deze 'Empowerment' van China Glaze. En absoluut nog mooier door de gedachte áchter deze lak!

Houd jij van zulke suikerzoete lakjes?

6 opmerkingen:

Joan zei

Wat een lief roze kleurtje, vind hem erg mooi. :)

Sishoba zei

Ik ben zeker en vast een liefhebben van suikerzoete lakjes ja. :)
Ik vind de kleur die jij hier ophebt dan ook helemaal geweldig, en je steunt er ook nog eens een goed doel mee, kan het nog beter!

beautyforgirls zei

Prachtig lakje <3
Liefs, xxx

Nail-Gloss zei

Heel mooi lief kleurtje!

Carola zei

Wat een ontzettend mooi lakje, deze gaat direct op mijn wihslist!

Nicole zei

heel mooi lakje!