zaterdag 28 mei 2011

NOTD; O.P.I 'We'll Always Have Paris'

Photobucket

Eén van de lakjes die toch wel één van O.P.I's succesnummers moet zijn, is 'We'll Always Have Paris'. Een prachtige dieppaarse kleur die op je nagels praktisch een nieuwe 'Rouge Noir' (Chanel) is. En dat zou je opzich niet zeggen wanneer je 'm in zijn flesje mooi ziet zijn! Verder doet 'ie me ook wat denken aan de Bourjois lak in 'Violine Chic', die afgelopen kerst in de speciale Bourjois Christmas Surprise-collectie zat. Al loopt die kleur toch iets meer naar het paarse dan deze 'WAHP' van O.P.I. Benieuwd? Kijk snel verder voor meer foto's van dit prachtige vampy lakje!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
(Met flits)

Zoals je ziet is dit een érg donkere lak de die af en toe bijna 'dicht loopt' naar donkerbruin/ zwart. In het licht kun je dan wel weer zien dat de kleur paars/rood. Super chique! Hij doet me erg denken aan 'The Devil Wears Red' van Catrice, wat een Chanel 'Rouge Noir'-dupe zou zijn. Al lakt deze lak veel fijner en heeft deze lak een meer rood/paarse ondergrond, waar 'TDWR' van Catrice echt een rood/bruine ondergrond heeft.
Op de foto's draag ik 2 laagjes 'We'll Always Have Paris' van O.P.I,  met een laagje Trind Nail Repair als basecoat en een laagje INM Out The Door als topcoat. Hij zit er op het moment een dag op, zonder chips én met een heleboel glans. Me likey! Dit is écht zo'n kleur die iedereen van elke leeftijd zou kunnen dragen.

Houd jij van donkere vampy lakjes?

9 opmerkingen:

Elke zei

Enorm mooie kleur! Love OPI lakjes.

Joan zei

Oh mooi kleurtje! Ik hou over het algemeen niet heel erg van donkere lakjes, maar deze vind ik erg mooi.

beautyforgirls zei

Het is een mooi lakje, alleen mij iets te donker. Zoiets staat mij dus echt niet.
Liefs, xxxx

LottedeJ zei

Ik vind hem erg mooi! Alleen in de zomer zou ik hem minder snel dragen, dan pak ik liever een wat feller/frisser kleurtje. Wel heel mooi voor in de herfst en winter!

Suz zei

pretty!

Carola zei

Mooi kleurtje is dit, in de suede versie vind ik m nog mooier.

Joyce zei

Mooi lakje, vind alleen dat je niet zo mooi gelakt hebt, dat doet afbraak aan je foto's.

Lacquer Addicts Anonymous zei

Jaaaa dit is zeker een van mijn favorieten lakjes, niet voor de zomer maar zeker wel in het najaar!

Evelien zei

Niet mijn kleur, maar vind hem bij jou wel gaaf staan!