vrijdag 6 mei 2011

Tip: Biocura Aqua-Complete Serum (van de Aldi!)

Photobucket

Sinds ik het serum van The Body Shop dagelijks gebruik (hij gaat trouwens wel hard leeg, ik zit wel halverwege, geloof ik!), kan ik niet meer zonder extra laagje onder mijn dagcreme. Ik heb dan ook al bedacht welk serum ik hierna wil gaan gebruiken (Clinique Dark Spot Corrector, i.v.m littekentjes), maar tot die tijd zal ik het nog even moeten doen met de TBS-versie (die nog steeds goed bevalt!).
Mijn mama is tijdelijk in Nederland, en toen we samen boodschappen deden bij de Aldi, viel mijn oog op dit serum. Sowieso, producten waar 'Aqua' en 'Moisturizing' opstaan, trekken snel mijn aandacht. Ik gooide het flesje snel in het karretje, en nu na 3 weken, heeft m'n moeder het flesje helemaal ingepikt, haha.

Photobucket

Photobucket

Het serum komt in een mooi glazen flesje met een inhoud van 50ml. Het flesje werkt met een handige pompflacon, waardoor je het serum gedoseerd uit het flesje pompt. Dit systeem is mijn favoriet, het werkt lekker snel en hygienisch.

Wat zegt Biocura zelf over dit product?
"Multi-Intensive Serum Aqua-Complete met zee-extracten en sheaboter is een lichtcremige gel, vervaardigd met de laatste wetenschappelijke onderzoeken.
De speciale combinatie van de ingredienten bevatten Vitamine E en C, Sheaboter en Macadamia-olie helpen het aantal rimpels aanzienlijk te verminderen.
Oceaanmineralen en het vochtigheidscomplex van het 24 uurs-effect helpen uw huid elastischer te maken.
Wanneer u het produkt regelmatig gebruikt zal uw huid zichtbaar zachter en strakker zijn.

Geschikt voor alle huidtypes en dermatologisch getest. Producten van Bonacura zijn niet op dieren getest."

Photobucket

...En dat klinkt allemaal best fijn voor een budget-serum! Toch? Het zou dus ook anti-rimpel werken, maar opzich gaat het, wat mij betreft, vooral om de vochtinbrengende werking en het fijne dubbele laagje wat je op je huid smeert.
De substantie van het serum is inderdaad een gel. Licht en snel opgenomen in je huid. En dat is wel zo fijn! Je smeert je dag-/nachtverzorging er namelijk nog overheen.

Photobucket

Het serum zorgt voor een extra hydratatie-boost. Doordat je 'layert' (meerdere laagjes producten over elkaar smeren), haal je het beste uit als je producten. En wat mij betreft is dit gewoon een heel fijn basis-serum, wat zelfs mijn gevoelige huidje prima aan kan!

De Aqua-Complete Serum van Bonacura is verkrijgbaar bij de Aldi en kost €3,99 (!!!) voor 50ml product. Budget-topperrrr dus, als je het mij vraagt!

Heb jij wel eens producten van Bonacura gebruikt?
Ik heb alleen de Aqua (daar is die 'aqua' weer!) Depot gelcreme gebruikt, en daar was ik ook erg tevreden over!


9 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Nee, nog nooit gebruikt, maar deze klinkt toch best goed! Lang leve budget! :)

Danielle zei

Heb nog nooit een product gebruikt van dit merk, maar denk dat het wel eens tijd gaat worden :)

Madelon zei

Ik gebruik meerdere Biocuraproducten en ben er erg tevreden over :), je schrijft trouwens meerdere keren bonacura...

Joan zei

Zo dit klinkt goed zeg! Heb het alleen nog nooit zien liggen bij de Aldi, terwijl ik er wel vaak kom. Ik ga toch eens beter opletten! Ik heb trouwens nog niet eerder producten gebruikt van Biocura.

Inge zei

Ik las al meer over producten bij de Aldi! toch maar even een keer kijken :D

Anoniem zei

Deze heb ik ook, gebruik hem alleen in de winter omdat ik een gemengde a vette huid heb. Geweldig product trouwens!

Marielle

Anoniem zei

De schoonheidsproducten van Aldi en ook van Lidl zijn super goed voor de huid, ze komen uit Duitsland en Duitsland is heel streng op gevaarlijke ingredienten die in Belgie en Nederland niet verboden zijn maar in Duitsland dus wel. Zo zul je ook geen aardolie (= paraffinium liquidum, paraffine, mineral oil,...) ingredienten vinden in de producten van Aldi en Lidl. Eigenlijk kzou je de Biocura producten zo goed als BIO kunnen noemen, super gezond dus voor je huid!

Voor mij zeker geen merken als Olaz en L'oréal!
Heb zelf heel wat producten van Biocura de reinegingsmelk, lotion, decoltecreme, zonnecreme, dagcreme,...
Marielle

Anoniem zei

Ik gebruik al jaren de producten van Biocura en krijg altijd complimenten over mijn huid.

Anoniem zei

De biocura producten zijn echt fantastisch!! Zowel de dag als nachtcreme en de serums zijn topproducten!! Alleen zijn de serums niet het hele jaar te koop. Toevallig staan ze deze week weer in de folder (vanaf 13.07) maar je moet wel snel zijn, de producten zijn zo weg, en dan bedoel ik alle andere producten behalve de (standaard) dag en nachtcreme's die zijn het hele jaar verkrijgbaar!