vrijdag 17 juni 2011

MAC Viva Glam 'GAGA 2' Amplified Creme Lipstick

Photobucket

Nadat ik zwaar verliefd geworden was op de MAC Viva Glam GAGA1 lipstick (jeweetwel, waar ik zelfs twee van heb!), lag het wat minder voor de hand dat ik net zo verliefd kon worden op de Viva Glam GAGA2 van MAC. En toch is het gebeurd...! Ik swatchte deze nude tint in de MAC counter in Groningen en moést 'm meenemen!
Naast dat de kleur to-die-for is, onverwacht maar toch, steun je ook nog eens een heel goed doel met je Viva Glam-aankopen. Het hele bedrag gaat namelijk naar het MAC Aids Fund, om mensen over de hele wereld te ondersteunen en te helpen die leven met HIV/AIDS. Écht heel goed! Deze nieuwe GAGA-lipstick (Lady Gaga is dit jaar opnieuw spokes-person voor MAC Viva Glam) is mijn nieuwe favoriete nude lippie!

Photobucket
De lipstick in het doosje (bovenaan) met de handtekening van Lady Gaga erop

Photobucket

Photobucket

De Viva Glam-lipsticks hebben altijd een rood onderdeel in de huls. Normaal gesproken, bij een 'normale' MAC lipstick, is dit deel zilverkleurig. Easy to recognize, dus! De eerste GAGA-lipstick voor Viva Glam is bleekroze en heeft een Lustre-finish. Deze nieuwste GAGA2-lipstick heeft een Amplified Creme-finish (mijn favoriet!) wat inhoud dat de lipstick sterk gepigmenteerd, romig en glanzend is. It applies like butter!
Doordat de lipstick zo romig is, moet je 'm wel af en toe even bijstiften. Bijkomend voordeel van de romigheid is dat deze lipstick je lippen gevoed en gehydrateerd houdt. Zo'n lipstick draagt als een lipbalsem!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
GAGA2-lipstick op links

Photobucket
Eén laagje MAC GAGA2-lipstick opgebracht

Photobucket

Full face shot:
Photobucket

I just love it! Ik heb maar een beetje nodig voor die perfecte nude-lip! In eerste instantie leek deze kleur me te bruin en te nude, maar hij is echt perfect! Mijn eerste MAC lipstick was de populaire 'Myth', die ik doorverkocht omdat ik hem té nude vond (...And I regret!), deze Gaga heeft nog net een beetje kleur om je lippen niet helemaal weg te gummen. Hij staat dus heel natuurlijk! Perfect voor een zachte look of voor mij donkere heavy smokey eyes.

De MAC Viva Glam GAGA2-lijn bestaat uit een lipstick en een lipglass met deze zelfde nude-kleur. De lipstick kost €17,50, net als andere MAC lipsticks, en het hele aankoopbedrag gaat naar het MAC Aids Fund. De prijs van de lipglass weet ik niet zeker, maar volgens mij is dat ook €17,50. Deze Viva Glam-lijn zal ongeveer een jaar in de schappen liggen bij de MAC counters en stores.

Draag jij graag/vaak nude lips? Met welke ooglook combineer je ze het liefst? En je blush?

9 opmerkingen:

LottedeJ zei

Staat je goed! Voor jou inderderdaad de perfecte nudekleur. Ik draag zelf niet zo vaak nudelips, ik vind het niet zo bij me staan!

Jorna zei

Thanks chick! :) Tsja, dat is net als spruiten; je moet het leren waarderen, ofzo. Haha! Ik vnd het ook altijd gek staan, tot voor kort.

Samantha zei

mooie dude kleur staat je goed

Merel zei

Qua design ziet het er heel erg leuk uit, verder staat het je ook heel erg goed.

Joan zei

Ik vind de lipstick erg tof eruit zien, maar het kleurtje zelf vind ik om eerlijk te zijn niet echt iets. Vind het mooi als je lippen qua kleur juist van je huid afwijken.

Lissa zei

Mooi kleurtje

beautyforgirls zei

Heel mooi kleurtje.
Liefs, xxxx

BeautyLoves zei

Oh deze blijft toch wel mooi!

Nicole zei

staat je heel mooi!
ben bij mezelf neit zo'n fan van dit soort bruinige nude kleurtjes