maandag 27 juni 2011

Maybelline NY 'Dream Lumi Touch Highlighting Concealer'

Photobucket

Een concealer als de 'Touche Éclat' van Yves Saint Laurent, met lichtreflecterende deeltjes voor een fijne prijsje? Maybelline NY bracht er afgelopen maart één op de markt, de 'Dream Lumi Touch Highlighting Concealer', verkrijgbaar in 3 huidstinten. De lichtreflecterende deeltjes zorgen voor een stralende open blik, en dat willen we allemaal wanneer we concealer onder onze ogen aanbrengen, toch? Ikzelf gebruik elke dag een vloeibare concealer onder mijn ogen (dit blendt ik uit tot mijn jukbeenderen) om donkere kringen te verdoezelen en de huid een oppepper te geven qua kleur. Ik vind het altijd ongelovelijk wat een concealer doet! I couldn't live without! Maar... Hoe is deze nieuwste gelconcealer van Maybelline NY? Vind ik hem fijn? Merk ik verschil met andere, niet highlightende, concealers? Je leest het vandaag!

Photobucket

Photobucket

De concealer komt in penvorm; een huls met aan het uiteinde een draaiknop en aan het andere einde synthetische haartjes (als een kwastje dus). Ik heb zelf liever een concealer in een tube of een concealer met een sponsapplicator (net als bij lipgloss), en juist liever geen pen-achtige verpakking. Het kwastje wordt altijd smerig, je draait je een ongeluk en het werkt vaak maar matig.

Wat beloofd Maybelline met deze concealer?
'Andere concealers zien er onnatuurlijk uit en voelen alsof ze je huid verstoppen. Onze concealer laat licht door, verspreid het en voelt licht aan op de huid dankzij de gel-basis.
Gebruik de Dream Lumi Touch concealer voor het maken van highlights in je gezicht. Het resultaat is een stralende finish en een frisse uitstraling!'

Deze Maybelline concealer vormt natuurlijk geen uitzondering qua vieze kwasthaartjes, maar over het algemeen ben ik heel erg te spreken over deze verpakking. Eén keer draaien en er komt genoeg uit voor twee ogen. Ik zet vervolgens een streep met het kwastje van de concealer onder mijn beide ogen, en werk dit met mijn vingers verder uit. Dit werkt prima. De substantie van de concealer voelt inderdaad lekker aan, koel en luchtig, maar toch met genoeg dekking.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Helemaal geblend

Ik gebruik de middelste van de drie verkrijgbare kleuren, 'Nude'. 'Ivory' en 'Sand' zijn de andere twee kleurtjes. Ik vind deze al vrij licht voor mijn NW20-huid, dus even goed kijken naar de juiste kleur wanneer je een concealer zoekt. De concealer zorgt er bij mij voor dat donkere kringen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Hij smeert lekker uit op de tere huid onder mijn ogen (altijd fijn wanneer dat niet te stroef gaat!) en laat zich gemakkelijk blenden. Hij licht de huidkleur inderdaad lekker op en zorgt voor een stralende ogen blik.

Photobucket
Links met de Lumi Touch concealer, rechts met niks

Wat een verschil he? Voor de foto bracht ik de concealer onder mijn ogen aan, en de restjes die nog aan mijn vingers zaten, smeerde ik over mijn ooglid voor een lightning-effect. Verder draag ik nul make-up.
Na het aanbrengen van de concealer poeder ik 'm luchtig af zodat 'ie de hele dag nergens meer heen gaat. Hij blijft zo prima zitten en zorgt voor een frisse blik.
Ik ben erg tevreden over deze Dream Lumi Touch Highlighting Concealer (hele mond vol...) van Maybelline NY! Ik gebruik 'm met veel plezier al sinds maart bíjna elke dag (ik wissel 'm nog wel eens af met de 24h Super Stay concealer van Maybelline NY), maar het ziet er nog niet naar uit dat 'ie binnenkort op is, volgens mij.

De Dream Lumi Touch Highlighting Concealer van Maybelline NY kost een kleine €10,00 en is verkrijgbaar in 3 tinten. Maybelline is te koop bij de meeste drogisterijen.

Welke concealer gebruik jij het liefst?

11 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Ik ben er ook tevreden van! Ik heb daarnaast nog een YSL Touche Eclat, en een iets zwaarder concealer van Laura Mercier.

BeautyLoves zei

Zwaardere, dus, oeps :)

Elien zei

ziet er een goed product uit!!

beautyforgirls zei

Eerst had ik zo mijn twijfels over dit product. Maar je ziet wel degelijk verschil. Ziet er eigenlijk best wel goed uit. Goede review ook.
Liefs, xxxx

Evelien - www.ohmylush.nl zei

Wat een mooi effect, je ziet duidelijk verschil!

Anoniem zei

dat ziet er mooi uit, even onthouden voor als ik weer in de drogist sta

LottedeJ zei

Dat ziet er zeker goed uit, je ziet inderdaad veel verschil! Ik gebrui de healthy mix serum concealer van Bourjois.

Peggy Timmermans Visagie zei

Ziet er goed uit. Ik gbruik ook YSL maar ook Collistar, die hebben een hele goede voor een redelijke prijs!

Unknown zei

Dit ziet er erg goed uit! Ik gebruik vaak het concealer palette van Catrice. Je hebt een mooie review geschreven!

Kelly zei

Looking goood!

Nicole zei

ziet er goed uit!
gebruik er zelf meestal een van catrice of gosh, maar dnek dat ik in de winkel toch ook eens naar deze ga kijken :)