dinsdag 12 juli 2011

Catrice 'Blush Sticks' in 'Tigerlily' & 'Bird Of Paradise' (Papagena LE)

Photobucket

En daar gaan we nog een keer! Alweer een Papagena-artikel, worden jullie er al gek van? :P Voorlopig wel de laatste, dat beloof ik! Ik wilde persee nog een artikel schrijven over deze aparte blushes die Catrice in haar tijdelijke jungle-collectie heeft opgenomen. Deze komen uit in twee kleuren, 'Tigerlily' (de oranje) en 'Bird Of Paradise' (de roze). Creamy blush is heel fijn in de zomer. Het staat lekker fris, natuurlijk en less cakey dan poederblush er op een zweterige huid kan uitzien. Maar... What do I think of it? Is het wat of is dit een product wat je beter in de schappen kunt laten staan? Lees snel verder voor foto's, swatches en mijn bevindingen!


Photobucket

Photobucket

De verpakking is weer dik in orde, matzwart met fleurige Catrice-letters. Wel een nadeel aan het matte zwart is dat je, wanneer je er met foundation-handen aan zit, al snel hele vieze vlekken en strepen op je blush stick hebt zitten. Op de onderkant van de stift zitten onduidelijk naam-stickers. Je kunt de blush gemakkelijk opdraaien, net zoals je dat met een lipstick doet. Je brengt de blush gewoon stiftend aan om het vervolgens met je vingers in te kloppen en te blenden met je huid.

Photobucket

Photobucket

But... It just doesn't work! De formule is heel gel-achtig en vet (silicoon-achtig). Je smeert het op en wanneer je het blend verdwijnt alles weer op je hand. Het ligt dus echt bovenop je huid en het hecht zich daardoor niet. Door het blenden vervaag je alles en is alles dan ook gewoon weer van je toet af (incl. de foudnation, poeder en bronzer die daar al onder zaten. ARGH!). Oftwel; Dit is weer zo'n net-niet product uit de Papagena-collectie.... Pfft!

Photobucket
Paar stiftjes blush, niet geblend

Ik had ook foto's waar ik de blush op mijn wangen heb, maar daar zie je nul-komma-nul van, dus ik heb besloten die niet te posten (niet echt een toegevoegde waarde). Het leek me zo'n leuk product he, deze blush sticks... Zo jammer!
Hoe zeer ik ook uitkeek naar de Papagena-collectie van Catrice, het wordt me toch wel weer duidelijk dat we wel echt met een budgetmerk te maken hebben, die zeer zeker goede producten (Catrice is mijn favoriete budgetmerk!) op de markt brengt. Maar kom op... Dit wisten ze toch allemaal ook al toen deze producten gemaakt werden? Dat het niks was? Kwestie van 'ik voel me een beetje belazerd'. Nee, dit is het niet voor mij.
Wel aanraders van deze limited collectie zijn de oogschaduw palettes en de nagellakjes (al heeft de gouden variant geplette luisextracten... IEWHLLL!). Verder zou ik de boel lekker de boel laten zijn in het schap!

De Blush Sticks van Catrice kosten per stuk €3,49. Pretty costy for something that just doesn't work... :( De Papagena-collectie ligt slechts tijdelijk in de schappen van het Kruidvat en de Trekpleister.

Heb jij de blush sticks geprobeert/gekocht? Wat vind jij ervan?

9 opmerkingen:

Elien zei

ik heb een oogschaduw palette en een lipstick..

Joyce zei

Zonde! Had me op dit product verheugd!

Kelly zei

Heel erg zonde. Ik had te hoge verwachtingen van dit product. Ik had ze in de winkel al geswatchd en ik zag dat het niets was, dus ik besloot ze niet mee te nemen.

beautyforgirls zei

Dat is inderdaad heel erg jammer, je hoort er ook zo veel over. Maarja, nu weet ik zeker dat ik ze niet ga halen.
Liefs, xxx

Nail-Gloss zei

Ik heb ze ook , maar nog niet gebruikt eigenlijk..

Roos zei

Ik vind ze eigenlijk niet zo denderend.

Evelien zei

Ik wil die ook nog graag! :)

Alyssa zei

Ik heb ze bewust laten liggen :( vond ze het geld niet waard.

Nicole zei

Na het zien van de pers foto's bij de aankondiging wilde ik deze echt heel graag hebben. Heb ze in de winkel ook gelijk geswatched maar vond het echt geen fijn product inderdaad.. vond het een beetje viezig zelfs..