dinsdag 12 juli 2011

Vanaf vandaag bij Kruidvat 'Duo-Voordeel' op nagellak en lipproducten!

Photobucket

Toen ik vanmorgen met een kommetje yoghurt met aardbeien en muesli en een kop koffie door de reclamefolders bladerde die gisteren bezorgt waren, zag ik een hele leuke actie bij Kruidvat, die vandaag in gaat!! Ze hebben een duo voordeel-actie op nagellak en lipproducten! De merken die mee doen zijn o.a. NYC, Catrice, Essence, Maybelline NY, GOSH, Rimmel London en L'orĂ©al Paris. Kijk snel verder voor het voordeel en de producten!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik zou zeggen... Heb je nog wat cash over, en een vrije middag? Go for it! De actie is geldig t/m zondag 24 juli (dus twee weekjes!). Ik denk dat ik nog wel even een kijkje neem, maar ik weet niet of ik echt wat ga kopen.

Ga jij nog wat scoren?

10 opmerkingen:

Moniek zei

Nice! Ik wilde nog wat lakjes en lipproducten van Catrice

Alyssa zei

Erg interessante actie! Zometeen eens een kijkje nemen.

Joan zei

Dat zijn nog eens leuke aanbiedingen, bedankt voor de tip!

Delicious Beauty zei

owww... en gisteren heb ik nog zo met mezelf afgesproken dat ik niets meer ging kopen!! De schade van afgelopen week was 2 nieuwe lipstains, 2 nieuwe oogschaduw-paletjes en 5 nieuwe lakjes... Als ik nou even gewacht had... hahahah!

Elien zei

ik wil nagellak van Catrice en NYC en lipstick (:

LottedeJ zei

Fijne aanbieding! Ik ga denk ik echter niets kopen, ik met echt op mijn centen letten voor als ik op vakantie ben!

Kelly zei

Ik had het ook zien staan en ik heb besloten dat ik genoeg spullen heb en ik ga niet in de buurt van de Kruidvat komen hoop ik. Anders kan ik het denk ik niet weerstaan. Dank je voor de tip

beautyforgirls zei

Oeh, wat een leuke actie. Inslaan dus!
Liefs, xxx

Roos zei

Ik zag het toen straks staan in de folder ja. Ik weet niet of ik wel moet gaan, ik heb eigenlijk alleen een lipstick van Catrice nodig, maar ik ben zo bang dat ik meer ga kopen haha.

Evelien zei

Nice.. ik ga eens even kijken :D