zaterdag 9 juli 2011

Must See Movie; 'Just Go With It'

Photobucket

Het is geen geheim dat ik het heerlijk vind om echte vrouwenfilms te kijken, oftewel romcoms! Helemaal romcoms met Jennifer Aniston vind ik altijd leuk. Zij speelt vaak in dat soort romcoms die ik het liefst zie. Afgelopen april ging er een nieuwe film met Jennifer in premiere; 'Just Go With It'. Heerlijke film! Ik heb hem gisteren gekeken en ik heb me kostelijk vermaakt. De film zelf is natuurlijk heerlijk voorspelbaar, precies dat wat wij vrouwen fijn vinden, haha!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het verhaal:
Plastisch chirurg Danny (Adam Sandler) heeft net een veel jongere schooljuffrouw (Palmer) ontmoet. Vanwege zijn bindingsangst vraagt hij aan zijn trouwe assistente Katherine (Jennifer Anniston) te doen alsof zij zijn aankomende ex-echtgenote is. Wanneer steeds meer leugens verkeerd uitpakken, worden ook de kinderen van de assistente bij de affaire betrokken.

Ik vond het een aangename verrassing, deze film. Tuurlijk, wanneer je zo'n film aanzet en het begin ziet, weet je al hoe 'ie zal aflopen, maar de weg die daar naar toe wordt bewandelt met 'Just Go With It' is hilarisch en gewoon erg leuk!

Wat is jouw favoriete genre qua films?

4 opmerkingen:

LottedeJ zei

Oooh die wil ik wel zien! Lijkt me leuk! :D Ik vind What Happens in Vegas... erg leuk, met Ashton Kutcher en Cameron Diaz!

steffi zei

leuk :D dat type van films kijk ik ook graag

beautyforgirls zei

Dat lijkt mij zo leuke film.
Liefs, xxx

Evelien zei

Leuk, thanks voor de tip! Ik zal hem zeker gaan kijken :)