vrijdag 1 juli 2011

Parfum: The Body Shop 'White Musk Blush'

Photobucket

Afgelopen week liep ik weer even The Body Shop in Groningen binnen om er o.a. met deze heerlijke Limited Edition zomergeur uit te lopen, 'White Musk Blush'. Een geur die een aantal jaren geleden ook al een goedlopende limited edition was en die nu dus opnieuw tijdelijk verkrijgbaar is. Mijn eerste The Body Shop geurtje! En wat voor één! God, wat is 'ie lekker! Kijk snel verder voor foto's en mijn bevindingen over dit lekkere parfum in het té schattige flesje!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het flesje is wit met meisjesachtige details. Lekker girly al die vlindertjes en swirls is magenta en goud! Er zit 30ml eau de toilette in de flacon, en dat is een fijn formaatje voor een parfum. Het flesje is niet heel groot, maar er zit alsnog genoeg geurwater in. De sprayer vernevelt de eau de toilette heel fijn waardoor je jezelf hult in een wolkje parfum. Super lekker! Je verspreid het zo goed i.p.v. het te centreren (wanneer de sprayer wat 'harder' spuit).

White Musk is al jaren een klassieke geur die The Body Shop verkoopt. Voor deze limited edition van het parfum heeft TBS ervoor gekozen een wat lichtere variant van zijn bestseller op de markt te brengen.

Wat zegt The Body Shop zelf over haar White Musk Blush eau de toilette?
'Onze klassieke geur White Musk is al jaren heel populair, en nu is er - slechts gedurende een beperkte periode - een fantastische, lichtere variant van dit beroemde parfum. White Musk Blush is een vrouwelijke, bloemige geur, ideaal voor het voorjaar en de zomer, een eigenzinnige, onweerstaanbare geursensatie.'

De gewone White Musk geur vind ik al lekker, alleen wel een beetje ouwelijk. Mijn oma droeg vaak musk-geurtjes, en die associatie (oude mensen - musk) krijg ik dus niet meer uit mijn neus, haha. Deze White Musk Blush-variant vind ik een stuk sprankelender en met meer diepte dan de gewone White Musk parfum. Me like a lot! Een stuk geschikter, als je het mij vraagt, voor jonge vrouwen.

Photobucket

Het geurtje is dus maar tijdelijk verkrijgbaar. Wanneer je houdt van lichte, zoetige en sprankelende vrouwelijke parfums, neem dan zeker eens een kijkje bij The Body Shop om deze lekkere LE geur te bemachtigen.
De flesjes zijn verkrijgbaar met 30ml Eau De Toilette en voor zo'n flesje betaal je €15,00. Niet duur, als je het mij vraagt! Dus ben je nog op zoek naar een fijne zomergeur, The Body Shop White Musk Blush can be your new BFF!
Van deze geur zijn ook een douchegel (€10,00) en een bodylotion (€12,50) uitgebracht. Ook deze zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar. De producten worden in The Body Shop-filialen verkocht, maar ook online in de TBS webshop, waar je sindskort met iDeal kunt betalen (!).

Houd jij van geurtjes van The Body Shop?

6 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Hij lijkt mij echt heerlijk, de volgende keer als ik er ben ga ik hem even opzoeken. Zelf heb ik nog geen geurtjes van The Body Shop.
Liefs, xxx

LottedeJ zei

Deze schijnt echt zooo lekker te zijn, ik denk dat ik hem dinsdag ga kopen als ik in Rotterdam ben!

Myrna zei

Ik heb deze ook en vind hem zo onwijs lekker! Heb er ook de body mist van. Eigenlijk wil ik een extra flesje halen van de Eau de Toilette voor als ie op is en ze niet meer worden verkocht.

Elien zei

het flesje ziet er ook erg leuk uit (:

Jorna zei

@Myrna; De bodymist lijkt me ook lekker, net als die douchegel en body lotion... Argh! Keuzes! :P Ik denk dan TBS de geur over een paar jaren wel weer op de markt brengt. Het is zo'n succes!

Samantha zei

heb deze geur zojuist ook besteld, want the body shop had vandaag van 9 t/m 10 de early birds, dan krijg je op alles 20% korting en ja heb pas dus noig eens 10 erbij haha, heb hem al wel keer geroken in de winkel, en hij rook echt lekker