maandag 8 augustus 2011

The Body Shop 'Pink Grapefruit' Body Butter

Photobucket

Het lekkerste product wat er is, met één van de lekkerste geuren die ik van dit merk ken; de 'Pink Grapefruit' Body Butter van The Body Shop! Ik scoorde 'em in de sale online, net als de Mango-douchegel. De 'Pink Grapefruit'-lijn is alleen maar meer te koop in de uitverkoop, verder is de hele lijn uit het assortiment gehaald. Doodzonde, if you ask me! Ik ben ook al een half jaar verslaafd aan de Pink Grapefruit-douchegel die ik kocht (en waar ik dwangmatig zuinig mee ben, haha!). Nu er weer sale was, sloeg ik mijn slag en kocht ik ook, eindeliiiijk, de Body Butter met deze waanzinnige geur!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Deze Body Butter is lekker romig, smeert gemakkelijk uit, maakt mijn huid superzacht en laat mijn huid uuuurenlang ruiken naar roze grapefruits. Prrrr! <3 Het is een full-size pot met zo'n 200ml boter erin. Geloof me, daar doe je lang mee (in elk geval tot de volgende sale, hahaha!). Deze variant is voor de normale huid, maar eigenlijk trek ik me daar weinig van aan. Ik gebruik de butters met de geur die ik lekker vind! Of dat nu voor de extreem droge of normale huid is. Ze trekken allemaal lekker in en daarmee is dit echt mijn must-have product na het douchen. Ik gebruik geen andere bodylotions e.d. meer (behalve de 'Honey Touch' Body Cream van Rituals). Ik heb er, gelijktijdig, altijd een stuk of wat open. Ik gebruik ze dan om en om, en zo wordt ik ook niet snel zat van een geur en doe ik langer met alle boters!
Ik verbaas me er altijd over hoe snel sommigen hun potten (haarmaskers, body butters, scrub) op krijgen! Ik kan er een eeuwigheid mee doen! Misschien smeer ik te zuinig, haha.

De Body Butters van The Body Shop zijn te koop bij, ja écht, The Body Shop (ook online in de webshop). De normale prijs voor een Body Butter is €15,00 (voor 200ml product), maar soms kun je ze in de sale voor mooiere prijsjes scoren (€5,00 a €10,00 per full-size pot).

Wat is jouw favoriete bodylotion/body butter?

13 opmerkingen:

Anoniem zei

ik heb hem ook gekocht, helemaal weg van de frisse geur!! volgens mij moet je er wel van houden want de rest van mijn vriendinnen die mee waren vonden het allemaal niks haha!

Jorna zei

Hahaha, ja ik had eerst ook een haar-liefde verhouding met 't geurtje. :P Maar 't is helemaal goed gekomen! I'm hooked, now!

Germa zei

Oh wat is dit toch een fijne geur! Inderdaad super jammer dat ze deze geurlijn uit de collectie gehaald hebben. Mijn favo van de bodyshop is trouwens de cacao boter, die heeft zo'n lekkere dikke substantie (alleen meer voor de winter). Oriflame verkoopt trouwens ook een pink grapefruit bodybutter. De geur is hetzelfde maar de substantie dunner (wat ik zelf een bummer vind).

BeautyLoves zei

Haha, ik ben ook geen grootverbruiker! Tegen dat ik mijn pot op heb, zitten anderen bijna aan hun derde pot.

Tatjana zei

Ik vind de Grapefruit geur niet zo heel erg lekker. Maar de producten van The body shop zijn hemels... alleen ik doe helaas echt geen half jaar met mijn pot butter hoor ;-) Ik denk eerder een maandje... misschien nog niet eens ghehe!

Nicole zei

deze ruikt echt super lekker!
ik doe altijd best lang met dit soort producten, tot de volgende sale red ik het echt wel :P

Myrna zei

Ik heb deze ook en vind hem echt super lekker! Van alle body butters die ik heb van TBS is dit er wel een waarvan de geur het best blijft hangen omdat deze geur net wat meer aanwezig is dan de andere. Dat vind ik heel fijn aan deze body butter. En ik heb precies hetzelfde, dat andere mensen zo snel doen met hun body butter/lotion en ze binnen no time op zijn terwijl ik altijd super lang met zulke dingen doe haha. misschien komt dat inderdaad dat ik ook veel afwissel met producten.

Joany zei

Ik heb van mijn man de cacao boter cadeau gekregen. Hij is echt helemaal gek van de geur, ik ben er echter erg zuinig mee want ik houd helemaal niet van de geur van cacao.

LottedeJ zei

Ik heb hiervan de showergel, en daar ben ik ook gek op! Je moet inderdaad wel van de frisse geur houden, mijn vriend vindt het maar niks helaas, haha.

Véronique zei

Deze ruikt echt lekker!

Kelly zei

Klinkt errrug goed!

Jorna zei

@Joany; Hahahaha! Nou dan zit je mooi met zo'n pot opgescheept. ;) Ik vind het wel een lekkere geur, cacao, maar het kan een beetje machtig worden, op de duur.

Dankjewel voor de comments, ladies!

Tessa zei

Ik heb hier serieus al 3 potten van opgemaakt :) love it!