dinsdag 23 augustus 2011

Review: Klorane Oogmake-up Remover

Photobucket

Mijn zoektocht naar een voordelige en effectieve oogmake-up remover is nog niet ten einde. Ik heb dan wel een fijne nieuwe vriend gevonden in deze reiniger van Klorane, voordelig is deze remover niet... Toch ben ik wel heel erg blij met de werking van deze lotion! Ik besloot daarom toch een review over deze fijne blauwe oogmake-up remover te schrijven, die ook geschikt is voor dames met gevoelige ogen en zelfs voor dames die contactlenzen dragen. Lees je mee?


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Deze oogmake-up remover van Klorane zou een grote favoriet zijn onder visagisten die er on-the-go foutjes mee wegwerken. De lotion is namelijk een watertje, geen vettige olie-boel dus! Het flesje oogt wat klinisch en vooral erg Frans, if you ask me. Maar dat mag de pret niet drukken! Als het zijn klusje maar klaart, toch?

Photobucket
Het formaat

Photobucket

Een flesje Klorane oogmake-up remover bevat 100ml, daarvoor betaal je best een prijs. Per flesje kost de Klorane lotion €7,95... Aii! Tikje prijzig, maar aan de andere kant betaalde ik me ook al scheel aan de pre-lotioned-pads van Demak'up. Uiteindelijk doe je natuurlijk veel langer met zo'n flesje lotion en een paar losse watjes, dus ik besloot het erop te wagen!

Photobucket

Je druppelt een paar druppels (of even een knijpje in de flacon) op een wattenschijfje, drukt deze even (zachtjes!) tegen je oogleden, en vooral je wimpers, aan. Even vasthouden, en vervolgens veeg je je oogmake-up er zachtjes maar effectief af! De lotion laat geen vette laag achter op je huid, irriteert je ogen niet en haalt in no-time de looks van je ogen af! Easypeasy! Het watertje ruikt lekker fris en is blauw van kleur, en dat is ook wel eens leuk toch?!
Ik ben wel fan, al staat de prijs me nog steeds wat tegen. Dit is vooral een fijn product wanneer je baat hebt bij zeer milde, effectieve reiniging, gevoelige ogen hebt of contactlenzen draagt.
Ondanks de prijs bevalt dit watertje me zo goed dat ik hem zeker nog eens zou aanschaffen.

Klorane wordt verkocht bij de Etos en DA (al kan het per filiaal verschillen). Deze oogmake-up remover lotion kost voor 100ml €7,95.

Welke oogmake-up remover gebruik jij? Gebruik je altijd een speciaal product voor je oogmake-up?

6 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Dat ziet er een fijne remover uit, ook al veel over gelezen. Tot nu toe is de Bourjois remover mijn favoriet, die is niet zo duur en werkt prima! Hoewel ik die van Klorane ook wel eens zou willen proberen.

LindaB zei

Ik gebruik zelf die van het kruidvat, werkt prima, voelt prettig aan en is dierproefvrij en goedkoop.

Joyce zei

Deze is in Frankrijk veel goedkoper, echt minstens de helft zo goedkoop. Dus kom je er ooit, duik een pharmacie in! :)

Carola zei

jammer van de prijs, het klinkt wel als een erg fijne reiniginslotion

Jorna zei

@Joyce; Wat een goede tip! Ik zal 't zeker in mn achterhoofd houden, al ben ik niet zo'n Frankrijk-fan, weet niet of ik daar snel weer ben. ;)

Joany zei

Ik vind de lotion van Yves Rocher erg fijn, maar deze lijkt me ook erg gemakkelijk en fijn in gebruik.