zondag 7 augustus 2011

Mijn Collectie; 'Kleine' oogschaduwpalettes

Photobucket

Ik ben dól op palettes; grote, kleine, trio's... Het maakt me niet uit, als er maar meer dan twee kleurtjes oogschaduw in een doosje zitten! Ze zijn gemakkelijk voor op reis, gemakkelijk in het maken van ooglooks (daar wordt je wel een beetje lui van, inderdaad) en gewoon mooi om naar te kijken. Wanneer ik me opmaak gebruik ik bijna 10 van de 10 keer zo'n klein palette. Mijn mono-oogschaduws en pigments liggen dus inderdaad wel een beetje te verstoffen... Vandaag wil ik jullie mijn stash laten zien van trio's tot palettes met 12 kleurtjes (mijn grote paletten heb ik al eens laten zien in dit artikel). Enjoy!


Photobucket

Mijn trio oogschaduws en kleine palettes bewaar ik samen in één SKUBB-bakje, in mijn make-up lade. En eigenlijk wordt dat ene SKUBB-bakje net een tikje te klein... Even de boel weer omzetten dus!

Photobucket

Photobucket

Mijn 'budget'-palettes

Daar heb ik er best wat van! Deze palettes zijn niet duurder dan €5,00 per stuk, denk ik. Wat je altijd terug zult vinden in mijn oogschaduw-stash zijn aardetinten. Daar ben ik écht gek op! Verder kan ik ook erg genieten van felle kleurtjes, dus ook die zijn goed vertegenwoordigt. ;) Mijn budget-palettes zijn van NYX, Catrice, Essence, L.A. Colors, Etos en NYC. De Etos trio's waren mijn eerste oogschaduws waar ik echt looks mee maakte met wat meer diepte in de crease en een highlight onder mijn wenkbrauw. Tegenwoordig gebruik ik ze eigenlijk bijna nooit meer, maar ik gooi ze niet weg!
Favorieten van de budget-palettes zijn de Smokey Eyes Kit van Catrice uit de Caramé-collectie van zomer 2010 en het NYX 'Champagne & Caviar' Runway palette. Beide gaan graag mee op reis (vooral het NYX-palette, gezien de verpakking een stuk steviger is dan de kartonnen-variant van Catrice).

Photobucket

Photobucket

Mijn 'Middle-' & 'High'-End palettes

Ook in deze 'klasse' heb ik best wat palettes verzameld. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik deze palettes meer gebruik dan de budget-versies. Puur omdat het pigment beter is, de kleuren origineler en beter bijelkaar passend zijn. Ik weet niet wat het is, maar ik grijp hier toch sneller naar! De palettes in deze 'klasse' kosten zo'n €7,00 t/m €40,00. Het duurste palette is het Natural Eye Palette van Too Faced, maar deze gebruik ik écht bijna elke dag!! Echt mijn favoriet uit de hele 'bunch'. Verder heb ik palettes van Bourjois, Sleek, The Body Shop en Urban Decay.

 
Heerlijk vind ik dat altijd, alles zo bijelkaar zien! Haha, echte eyecandy! Ik ben dol op mijn oogschaduwpalettes! Samen met mijn blush-stash vind ik dit prachtig om te bekijken, open te maken, te swatchen en vervolgens weer netjes op te bergen. Guess I'm just addicted... ;)

Palettes die ik nog op mijn verlanglijstje heb staan: Urban Decay 'Naked' palette, een mooi MAC 'Trip' palette (alleen op vliegvelden te verkrijgen), Too Faced 'Romantic Eye' palette, Urban Decay 'Book Of Shadows vol. III' en een mooi Kat von D-palette (daar vind ik meerder echt prachtig van). En eigenlijk meer van dit soort palettes, maar dan wordt de lijst wel erg lang. You get the picture, don't you? ;)

Heb jij veel 'kleine' palettes? Welke zijn je favorieten en gebruik je ze vaak?

8 opmerkingen:

LottedeJ zei

Oh wauw, leuk om te zien! Wat heb je veel! Bijna jaloersmakend, haha. Er zitten erg mooie paletten tussen, die ik zelf ook al enige tijd wil (vooral een palette van Too Faced!)

Kelly zei

Erg leuk om te zien! Ik grijp zelf ook vaak naar kleine palettes en dan vooral palettes van INGLOT, Sleek en Too Faced! Ik ben erg jaloers op Urban Decay palette <3

Roos zei

Heel leuk om te zien, echt super veel vergeleken met mij vooral!

Suz zei

al veel mooie dingen, maar jouw wishlist had ook mijn wishlist kunnen zijn, haha!

Ellen zei

Wow je hebt echt een aantal super leuke palettes! die van Urban decay lijkt me echt heel mooi <3 & je wishlist is erg leuk, dat book of shadows van Urban Decay lijkt me ook zo vet.

beautyforgirls zei

Wat heb je een leuke palettes. Wat een leuke kleuren allemaal.

Liefs,xxx

Joany zei

Wauwie, wat een collectie! Echt mooie dingen heb je verzameld zeg.

Germa zei

Mooie palettes! Ik ben ook dol op palettes, alle kleuren die te combineren zijn bij elkaar. Mooie stash meid!