zondag 7 augustus 2011

NOTD; Let's get SUPER girly (met Essie & Essence)!!

Photobucket

Na alle stoere kleuren die ik de laatste tijd op mijn nagels droeg, vond ik het wel weer eens tijd voor een zuurstok-roze lak. Dat was alweer veel te lang geleden! Ik koos voor 'Funny Face' van Essie. Om het geheel nóg meisjesachtiger te maken, dipte ik de tips van mijn nagels in 'Louise', een prachtige paarse Glitter Topper van Essence. And so this combination was born... SUPER girly!


Photobucket


Photobucket

Photobucket
In direct zonlicht

Photobucket
In direct zonlicht

Ik vind het resultaat érg leuk! Superrr meisjesachtig! Het doet me denken aan cupcakes, My Little Pony's en lipstick uit zo'n kinder make-up setje. Jullie weten zo onderhand wel dat ik meer ben van het 'gewone' nagellakken, en niet zo van de nailart. Ik ben er te ongeduldig en te a-creatief (en klunzig!) voor. Maar dit soort 'pimping' lakjes als de Glitter Toppers van Essence (of flakies!) zijn wel aan mij besteed (ik heb er 3; een groene, blauwe en deze prachtige paarse)! Lekker makkelijk, en toch direct puike nagels! Een toffe en simpele manier om je manicure wat op te spicen. Glitter Toppers vind ik zelf het mooist op de tips van mijn nagels. Zo creeer je ook nog een beetje een gradient effect (van donker naar licht in de kleur). I luvvv!
Ik draag op de foto's Trind's Nail Repair als basecoat, 2 laagjes 'Funny Face' van Essie (super lakje!),een laagje 'Louise' Glitter Topper van Essence op de tips en een topcoat van Rimmel London.

Hoe draag jij je lak het liefst? Just 'plain' of met een glittertje of kunstwerkje erop? Share!

9 opmerkingen:

Carola zei

Leuke combinatie!

Nail-Gloss zei

Het roze lakje is erg mooi!

Samantha zei

hele mooie kleur die van essie, en die combi is ook leuk bedacht

LottedeJ zei

Inderdaad SUPER girly! Cute combo! :)

Kelly zei

Een hele zoete combi, love it!!

Jorna zei

Thanks ladies! :)

beautyforgirls zei

Wat een leuke combinatie.
Liefs, xxxx

Germa zei

Oeh Glitterrr! Haha Super combo!

Evelien zei

Leuke combinatie! Dat kleurtje van Essie is heel mooi ^^