dinsdag 9 augustus 2011

What's On It's Way?! CaféModa.nl (en Zalando)!!

Photobucket

Dat ik een voorliefde heb voor mooie jurkjes en hoge hakken is geen geheim. Ik bestel beide regelmatig online. Vandaag ontdekte ik de online winkel Cafémoda.nl, een leuke webshop vol met de mooiste hakken voor lieve prijzen. Vanmorgen heb ik net mijn vlucht naar Gambia geboekt (eind augustus), en ik had mijn twee schoonzusjes beloofd ze elk een paar schoenen mee te nemen (na mijn bestelling bij Diewilikhebben.nl, waar ze helemaal weg van waren! Binnenkort een artikel over die schoenen!!). De oudste zus van Lamin loopt niet op ontzettende hakken, maar het jongste zusje doet dat wel. Die loopt, net als ik, gemakkelijk op een hak van 10cm (zonder plateaus). En dus scoorde ik twee paar schoenen voor mijn Afrikaanse zusjes, en één paar schoenen voor mezelf. Let's take a look!


Photobucket

Wat een HEL is het om een beetje leuke pumps te vinden met een hak van 5cm. De paarse (in het echt schijnen ze meer roze te zijn) lakpumps hebben een hak van 8cm en zijn voor Lamin's oudste zus, Fatou. Ze zijn lekker spits (wat helemaal in is, deze zomer; spitse neuzen!) en hebben een flitsend kleurtje. Ze waren afgeprijsd van €100,00 naar €45,00! En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Ik bestelde deze op Zalando.nl, en ze zijn van het merk 'XYXYX' (nooit eerder van gehoord).

De dichte hoge pumps met gouden 'stipjes' zijn voor 't jongste zusje van Lamin, Haddy. Houdt maar in je achterhoofd dat het Afrika is en dat ze dól zijn op ALLES wat glimt, glanst en goud of zilver is. ;) Daarbij staat dat ook prachtig bij hun donkere huid. Deze riepen echt Haddy's naam! Die gingen direct in het mandje. Ze zijn van het merk Blink en kosten €44,90. De hakken zijn 10,5cm met een plateau van 3cm. In totaal dus 13,5cm hoog! (@ Cafemoda.nl)

De peep-toes met gouden glitters (ook van het merk Blink) kocht ik voor mezelf. Voor het immense bedrag van €39,90 gingen ze mijn mandje in. Ook deze hakken hebben 10,5cm hak en 3cm plateau. Ik houdt opzich niet zo van peep toes, maar Lamin vindt dat leuk. :P Lekkere flashy uitgaans-schoenen voor Gambia! (@ Cafemoda.nl)

Wat een leuke webshop is dat, cafemoda.nl! Ik begreep dat er ook winkels zijn van deze keten, maar ik ben er nooit in één geweest (ze zitten aleen in Amsterdam, Tilburg en Dortmund (DE) ). Zo'n webshop biedt dan echt uitkomst! Het leuke is dat ze gewoon mooie én hoge pumps hebben voor voordelige prijsjes. Ik ben fan! :P Ik ga deze webshop goed in de gaten houden. ;)

Kende jij deze webshop al? En draag jij vaak hakken?

13 opmerkingen:

Roos zei

Ik ben verliegd op die schoenen met die open teen, ze zijn echt prachtig!

LottedeJ zei

Mooie bestelling! Wat lief dat je voor je Afrikaanse schoonzusjes ook schoenen meeneemt. Daar zullen ze vast heel blij mee zijn, ze zijn moooooi! Ik vind de schoenen die je voor jezelf hebt besteld het mooist, trouwens :)

Tamara zei

Wat een prachtige schoenen. Ik had nog nooit van de webshop gehoord

beautyforgirls zei

Wat een mooie pumps. Ik kende de webshop nog niet. Maar ik ben net zoals jouw fan!
Liefs,x xxx

Germa zei

Prachtige schoenen!!! Die gouden lijken wel een beetje op de gouden louboutins van Carrie (alleen dan met plateauzool-die Louboutin ook verkoopt btw!). Café Moda is inderdaad een super winkel, ik wist niet dat ze ook een webshop hadden. Als je goed op hakken kan lopen, is het zeker wel een tripje A'dam waard. Zelf kan ik niet zo goed op hoge hakken lopen, het beste loop ik op sleehakken. (dan wiebel ik niet zo) ;-)

Suz zei

ja, café moda is heel leuk!

I ROCK THE HIGH HEELS zei

Vooral die gouden peeptoes zijn pretty! (: Zelf loop ik graag op high heels.. Ze fleuren een outfit op, geven het iets extra's en het is gewoon behoorlijk sexy!

Kelly zei

Prachtige hakken! Ik ben ook dol op Cafe moda! Ik loop zelf niet graag op hakken!

Nicole zei

helaas kan ik echt niet op hakken lopen

Jorna zei

Hakken zijn toch de moeite waard om erop te leren lopen? ;) Een aantal jaar geleden (zeg zo'n 5 jaar) kon ik ook niet op hakken lopen, maar ik heb 't van klein naar dit formaat opgebouwt, in de loopt der tijd. :P

Joany zei

Wauw, wat een beauties zeg! Vooral die gouden met peeptoe die zijn echt super. Ik heb ook erg lang moeten doen om te leren lopen op hakken (meer dan 5 jaar) Ik mag dat ook eigenlijk niet omdat ik erg zwakke enkels heb.
Om het goed te praten noem ik het lopen op hakken krachttraining voor mijn zwakke enkels :P

korting zalando zei

Leuke//

korting zalando zei

Adorable shoes..such unique style shoes inspires viewers a lot.