dinsdag 23 augustus 2011

NOTD; Color Club 'Untamed Luxury'

Photobucket

Daar zijn we weer, na een dikke week radiostilte. Am so sorry! Er zijn op dit moment wat heftige dingen gaande in mijn privé-leven en daarnaast had (en heb ik nog steeds) ik een beetje last van een 'writers block', zoals dat zo mooi heet. Vandaag hoop ik het een beetje goed te maken met jullie, met deze prachtige glitterlak van Color Club, met de geweldige naam 'Untamed Luxury'. De lak oogt op foto's altijd meer turquoise, ook de reden waarom ik dit lakje MOEST hebben (zie hier mijn laatste bestelling bij NailSupplies.us). Toen ik het lakje eenmaal in huis had, bleek de kleur meer hulkgroen. En inderdaad. It's a pain in the *** to picture this polish, colourworthy! Kijk je mee?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Op de foto's draag ik twee laagjes 'Untamed Luxury' van Color Club, op Trind's Nail Repair (basecoat) en een laagje Rimmel topcoat. Zoals gezegd; op de foto's lijkt de lak veel meer turquoise, maar hij is écht groen-groen (zoals je goed kunt zien op deze foto die ik via Google vond!). Echt een prachtige lak, ondanks dat de kleur anders is dan ik in mijn hoofd had, toen ik 'm bestelde. Ik krijg ook alleen maar complimentjes wanneer ik dit lakje draag. Ik ga 'm straks van mijn nagels halen (draag 'm sinds zaterdag), en daar zie ik dan wel weer tegenop... DIE GLITTERS...! :P

Is dit een kleurtje die jij zou dragen?

10 opmerkingen:

Roos zei

Mooie kleur! Hij lijkt een beetje op Atlantis van China Glaze.

Jorna zei

Op de foto's inderdaad, maar in het echt niet. ;)

Germa zei

Prachtig lakje! Atlantis van CG is echt blauw en heeft grovere glitters. Ik miste je idd online Jorn.

Nicole zei

vind hem op jouw fotos wel mooi, maar als hij in het echt groener is weet ik eignelijk niet of ik hem wel mooi zou vinden..

LottedeJ zei

Wat een mooi lakje! Ik heb je gemist, ik had al zo'n vermoeden dat er misschien iets in je privéleven was gebeurd waardoor je niet kon bloggen. Hoop dat alles snel goedkomt!

Jorna zei

Dankjewel voor de lieve reacties, dames! I like! <3

Nail-Gloss zei

Heel leuk kleurtje

Joany zei

Wat een schitterende kleur!

Anoniem zei

die vind ik erg leuk! en sterkte gewenst met wat er ook maar aan de hand mag zijn, hopelijk gaat het snel beter :)

Kelly zei

Ik vroeg mij al af wat er met je is lieve Jorna. Prachtig lakje! Doe je rustig aan? Heel veel sterkte met je privé situatie!