zondag 9 oktober 2011

MAC 'Show Orchid' lipstick & 'Process Magenta' Chromographic Pencil (MAC Fall Colour '11)

Photobucket

Soms zijn er prodructen die je jaaaaaren op je wishlist hebt staan. Vaak moet je allerlei toeren uithalen om zo'n product te dan te bemachtigen, omdat juist die kleur gediscontinued is of wanneer die kleur ooit ees limited is uitgegeven. Nou, dat had ik met de 'Show Orchid' lipstick van MAC. Dat was denk ik, nog voordat ik iets van MAC had gekocht, hét product dat maar in mijn hoofd bleef spoken. Aangenaam verrast liep ik dan ook naar de Fall Colour-LE (voorheen Cindy Sherman For MAC-LE)stander. Ik zag hem in één oogopslag, greep, swatchte en rekende af. Ik werd helemaal gek! Eindelijk had ik mijn 'Show Orchid' lipstick!! Eindelijk mijn knalroze vriendin! Helemaal van mij! Haaaa! <3 Intens gelukkig was ik! Zo intens gelukkig dat ik me ook nog een knalroze Chromographic potlood liet aansmeren (zulke kleuren zijn niet gangbaar voor de drogisterij, dus vóór ik weer ging zoeken... En de formule van de lipstick is pretty creamy, dus een potloodje tegen het bloeden!). Beide producten zijn wel standaard bij de PRO-store in Amsterdam te koop, maar ja. Vanuit Winschoten is dat zo'n dikke 2 uur in de auto... Kijk je mee naar meer foto's?


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het Chromographic Pencil kocht ik in de kleur 'Process Magenta', en matte KNALroze kleur die lekker creamy en gemakkelijk uit het potloodje komt. Lekker diep gepigmenteerd en wat brengt 'ie fijn, snel en gemakkelijk aan zeg! Ik ben geen held met lippotloden (dat is iets wat ik eigenlijk nooit gebruik, en dus heb ik vaak uitlopende lipstick (vooral bij creamy rood en roze tinten), maar deze zit er in één keer perfect op. Ik ben fan! Het is officieel geen lippotlood, maar een multi-use-potlood. Je kunt dit potlood overal gebruiken, behalve rondom je ogen (in elk geval deze kleur). Handig dus ook bij theater make-up en visagie opdrachten.
Het Chormographic Pencil in  'Process Magenta' is limited verkrijgbaar (maar standaard in de PRO-store in A'Dam) en kost  €15,00 (en ik vind het ook nog eens een vrij lang potlood!).

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ohhhh... Hij is gewoon PERFECT! :D 'Show Orchid' is al eerder uitgebracht in verschillende Limited collecties, en komt maar af en toe weer terug in de schappen. De lipstick wordt door MAC omschreven als 'vivid hot pink', en daar kan ik me helemaal in vinden! De lipstick is fuchsia-roze van kleur met fuchsia-paarse sheen.
De kleur is goed dekkend en heeft een 'Amplified'-formule. Mijn favoriete formule. Lekker romig, niet uitdrogend, knallende pigmentatie en een mooie subtiele glans. Super pretty! Deze kleur is vooral speciaal door die fuchsia-paarse waas die over dat knalroze ligt. Ik heb destijds veel lippies gekocht in een knakleur, omdat ik op zoek was naar een andere knalroze, omdat ik 'Show Orchid' maar niet kon bemachtigen, en er is er geen die hier echt op lijkt. Hij is echt uniek! De lipstick draagt gemakkelijk 4 (!) uur zonder bijgestift te hoeven worden.
De 'Show Orchid' lipstick is limited verkrijgbaar (wel standaard bij de PRO-store in A'Dam) en kost €18,00 (heeft MAC z'n lipsticks allemaal €0,50 duurder gemaakt?!?).

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
'Show Orchid' samen met 'Process Magenta' (zie je die paarse sheen?! <3)

Photobucket
Het potlood en de lipstick samen. De kleuren zijn wel anders, maar samen kunnen ze prima!

Ik ben verliefd. Echt! Het was het wachten waard, 'Show Orchid', maaree... Welcome home sugar!


Heb jij weleens zo'n mazzel gehad met een item wat al lang op je wishlist stond?

10 opmerkingen:

Paola zei

Wauw! Echt een supermooie kleur!

Laura zei

Heerlijk, zo'n knalroze kleur! Ik heb deze MAC-collectie nog niet in het echt bekeken (wil me inhouden), maar deze twee producten zien er prachtig uit!

BeautyLoves zei

Prachtig!!

Germa zei

Ow wat heerlijk dat je hem nu eindelijk hebt. Ik heb dat met het Urban Decay NAKED palette gehad. Op een gegeven moment heb ik er 65 euro voor neergelegt via ebay... veel te veel betaald natuurlijk! Maar ow, wat was/ben ik er blij mee!Toen destijds was het palette nog niet in NL te koop.

beautyforgirls zei

Die lipstick is echt prachtig. Ik hou van zulke kleuren. En hij staat je ook zo goed, owwh dit is zo slecht voor mijn portemonee. Deze kleur wil ik ook.
Liefs, xxx

Joany zei

Wauw, prachtig die kleur zeg.

Nicole zei

Wauw, echt een hele mooie kleur!

. zei

wat een mooie kleur, heel mooi

Peggy Timmermans Visagie zei

Prachtige kleur, ik hou wel van die blauwe ondertoon! Fijn dat je nu eindelijk je favo lipstick hebt kunnen bemachtigen!

Anoniem zei

heel mooie lipstift!