zondag 2 oktober 2011

NOTD; ORLY 'Space Cadet' (dé ultieme herfstlak!!)

Photobucket

ORLY 'Space Cadet'... Oh, mijn, GOD! Ik raak er niet over uit. Wat een prachtige lak! En wat ik nog bizarrer vind, is dat ik deze lak al sinds februari in huis heb, maar nog nooit echt heb gedragen. Gisteren was het tijd voor deze prachtige duochrome nagellak van ORLY. Hij doet me denken aan verkleurde blaadjes aan de bomen, de sompige herfstgrond in het bos... Hij ruikt nog net niet naar natte blaadjes, zeg maar. Haha! Kijk je mee naar meer foto's van deze prachtige nagellak?


Photobucket

Photobucket
De kleur vanuit een andere hoek. Die-hard duochrome!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
(Sorry voor het plekje op mijn wijsvinger, daar zit een 'knikje' onder!)

ORLY's 'Space Cadet' is een lak met een groenige basis, volgepropt met duochrome goud-oranje-paarse shimmers. Prettehhh! De dekking viel me wel een tikje tegen. De lak lijkt haast wel jelly! De substantie is super vloeibaar (lakt daardoor heeemels!) en droogt vlotjes. Ik heb op de foto's 3 lagen 'Space Cadet' op (op Trind's Nail Repair als basecoat + Hema Supergloss topcoat), maar een dunne vierde laag zou nog mooier zijn. Hier en daar schijnt de groene basis van de lak wat door (vooral op de wat langere nagels, op de tips). Maar, dat mag de pret niet drukken. Dat neem je toch gewoon voor lief als je de lak op je nagels ziet shinen. Prrrr, LIEFDE zeg ik!!!

Welke nagellak draag jij vandaag (merk, kleur, naam?)

12 opmerkingen:

Joany zei

Wauw! Wat een speciaal lakje.

beautyforgirls zei

Ik draag vandaag helemaal niks. Even neutrale nagels. Wat een mooi lakje, je hebt trouwens hele mooie lange nagels.
Liefs, xxx

Germa zei

Ja heerlijke nagellak deze van Orly. Heb hem zelf ook ruim een jaar in huis, af en toe haal ik hem weer te voorschijn. Love it! Vandaag draag ik Catrice I'm a star een nieuwe nagellakje uit het assortiment, in het flesje lijkt hij bruin met gouden shimmer, maar hij is prachtig olijfgroen. <3

Nail-Gloss zei

Heel mooi kleurtje

Paola zei

Wauw echt prachtig! Ik heb vandaag niks op mijn nagels!

Fashionisaparty.com (Suz) zei

inderdaad echt een herfst lakje!

Laura zei

Ja, Space Cadet is een mooi lakje! Ik heb hem ook al ruim een jaar of zo. Alleen jammer dat die zoveel laagjes nodig heeft voordat die dekt... Ik draag nu Hip Queens Wear Blue Jeans van Catrice met daarover op enkele nagels Broken Tokens (Color Club) een zilveren crack polish en op andere nagels weer Tarnished Gold (China Glaze) een gouden crack polish.

Chiara zei

Toevallig heb ik hem van de week ook weer opgehad. Ik kan er wel de hele dag naar blijven kijken, want in ieder licht zie je weer een kleur die je eerder niet zag.

Chiara zei

Vergeten te vertellen wat ik nu op heb: een eigen creatie, die heel veel lijkt op Sweet P van Hard Candy (google), maar dan met meer glitter.
Ik heb gewoon een doorzichtig lakje van Essence gepakt en daar een berg lime-groene glitter ingedaan. Dit is echt de mooiste glitterlak die ik heb, want ook in de schaduw glitter hij van mijn nagels af. En ik had maar twee laagjes nodig om mijn nagels helemaal te bedekken in glitter. Ik ben helemaal happy :)

Nicole zei

heel mooi lakje! heb deze zelf ook, vond hem zo moeulijk op de foto te krijgen toen ik deze voor mijn blog op de foto wilde...

Maud zei

Dit is echt één van mijn favoriete lakjes, zo mooi! Ik ben nu bezig met een nail-art en ben even een gele basis aan het laten drogen ^^

Evelien zei

OH MY, die is supermooi!! Die gaat op m'n wishlist, hij is inderdaad perféct voor de herfst! Krijg er nu alleen zin in, haha :P