woensdag 2 november 2011

LUSH 'Cinders' Bath Balistic

Photobucket

Ik heb een bad, wat een luxe he? Eigenlijk lig ik er nooit in. Ik heb er gewoon het geduld en de rust niet voor. Toch bestelde ik laatst bij LUSH twee bad-producten, en één ervan is deze 'Cinders' badbalistic uit de kerstcollectie. Volgens LUSH is dit het product om lekker knus mee in bad te stappen. Beelden van knapperend haardvuur, gluhwein en winterse kaneel passeren de revue in de beloftes. Ik was benieuwd! Toen ik afgelopen zondag wel een opwarmertje (want; ik voelde me al de hele dag koud en rillerig) kon gebruiken, besloot ik 'Cinders' mee te nemen in bad. Benieuwd of dat wat was? Lees snel verder!!
 
 

Photobucket

Photobucket

De looks: 'Cinders' ziet eruit als een enorme sinaasappel met knapperige stukjes rood erin. Niet persee heel pretty (helemaal niet vergeleken met de andere bad-kunstwerkjes van Lush), maar ook geen ontzettend lelijk ding.
De geur: Hij rook heel erg 'LUSH', vond ik. Een warme, zoetige geur met een vleuge spice. I digged it! Ik kon me er alles bij voorstellen dat dit een knus badderuurtje zou worden. Just me and my 'Cinders'!

Wat zegt LUSH zelf?
'Er was eens een uitvinder die verlangde naar een heerlijk verwarmend bad... En dus ontwikkelde hij Cinders! Wanneer je met Cinders in bad stapt dompel je je onder in een warm bad met kaneel, zoete sinaasappel en de essentiele olien van amandel, alsof je wegkruipt bij de open haard met een lekker glas gluhwein. En als je heel stil bent hoor je hoor je het haardvuur knapperen.
Voor de ultieme badervaring voeg je een scheutje Glogg douchegel toe aan je badwater!'

Voor die ultieme badervaring deed ik inderdaad een scheut Glogg door mijn badwater. Toegeven, de kleur werd er niet beter van. De geur werd alleen maar kruidger en warmer. I liked it!
De badbruisbal begon snel te slinken in het warme water, en lostte op in een geel-oranje kleur. Dat was wat minder, want, excuse me, het leek alsof ik in een bad met ochtendurine zat... De geur deed daar gelukkig niet aan denken, haha.
Ook een beetje jammer dat de bal niet voor een lief laagje schuim zorgde, maar dat is mijn persoonlijke obsessie (schuim in bad!). En dat was ook niet wat LUSH beloofde met 'Cinders'. So no hard feelings. ;)

Na een poosje in de warme 'Cinders/Glogg' cocktail te hebben gelegen, vond ik het wel weer welletjes (rusteloos, you say?). Ik liet het bad leeg lopen, droogde mezelf af en...
...Ik hoefde geen bodylotion/butter te gebruiken!! Mijn huid had een heel dun olie-laagje gekregen, die lekker rook, hydraterend werkte en ik had inderdaad een warm gevoel. Eindelijk voor het eerst, die dag!

Conclusie:
Als je toe bent aan een rustgevend en verwarmend bad (dat heb je nodig, helemaal straks in de winter en met de stress voor de Sinterklaas en kerstcadeaus die je nog moet ritselen!), dan is 'Cinders' your man! De geur bleef lekker lang hangen in de badkamer en op mijn huid. En dat ik geen bodybutter nodig heb, helemaal in dit seizoen, wil wat zeggen! Mijn huid was super zacht en gevoed! Lovelovelove!!

De 'Cinders' Bath Balistic is tijdelijk te koop in de kerstcollectie van LUSH. Een bal van 90gram kost €3,75. Een prima prijsje voor een heerlijk bad (en als je geen bad hebt kun je de bal in delen splitsen voor een voetenbadje, of in waxinelichthoudertjes zetten voor een lekkere geur in je slaapkamer/badkamer/huiskamer, you name it!).

Lig jij weleens in bad? Welke producten gebruik je dan graag? Enne... Schuim of geen schuim?

11 opmerkingen:

Germa zei

Ik heb hem vorig jaar besteld en wat een fijn product. De geur en het laagje die hij achter laat doet het hem ook voor mij.

Amber zei

Klinkt erg lekker! Ik ga alleen liever voor een BBS van Lush, aangezien je daar wel (veel!) schuim door krijgt. :D

Jorna zei

Daar kwam ik inderdaad achter door de BB-die ik van LUSH als sample cadeau kreeg. ;)

Charile zei

Klinkt goed :D

Jolien zei

Dat klinkt als een streling voor mijn neus-orgaan! Zo jammer dat ik niet in de buurt van een Lush-winkel woon :(

Kelly zei

Oh wat heerlijk zeg. Ik wil ook een bad, dan kan ik ook allemaal lekkere LUSH badspulletjes aanschaffen!

Paola zei

Hellaas hebben we hier geen bad! Vind het altijd wel erg fijn!

beautyforgirls zei

Dat klinkt echt heerlijk, het gevoel is er het bad ontbreekt hier thuis alleen nog. Balen!
Liefs, xxx

Nicole zei

klinkt heel fijn!
wat ik zelf vaak doe bij producten die geen schuim geven is gewoon een simpele geurloze badschuim erbij gebruiken. :)

Joyce zei

Oeh ik ben ook van het schuim, maar vond deze geur wel heel erg lekker!

Joany zei

Ik heb geen bad, maar wel de Glögg. Ik gebruik hem gewoon lekker onder de douche :D