maandag 14 november 2011

LUSH 'Snow Fairy' & 'Glögg' Showergel

Photobucket

Sinds een paar jaar ben ik echt verslingerd aan de douchegels van The Body Shop. Er moet dan ook best wat gebeuren wil ik eens een ander merk meenemen onder de douche. LUSH heeft sowieso een warm plekje in mijn hart gewonnen toen ik kennis maakte met het merk in Londen. Daar bleef het verder bij, omdat er helaas geen LUSH-winkel in de buurt van mijn woonplaats is. Gelukkig biedt internetshoppen uitkomst! Deze twee 100ml flacons gingen dan ook vlot in mijn virtuele mandje. Ik heb ze nu een dikke 3 weken in huis en gebruik ze sindsdien volop. Benieuwd naar mijn bevindingen? Keep on reading!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik heb gekozen voor de 100ml variant, de kleinste flacons die er te krijgen zijn. Dit eigenlijk omdat ik al best wat douchegels (vooral TBS) aangebroken in mijn badkamer heb staan. Toen ik deze flesjes had ontvangen, vond ik ze toch wat aan de kleine kant. Echt een fijn 'op-reis' formaatje! Voor een eerste kennismaking is het echter perfect.
Beide douchegels hebben de typische LUSH-look; doorzichtige flesjes met zwarte klik-dopjes en een LUSHy-etiket. Ook de 'houdbaar tot'-sticker met het gezicht van de maker van het product mag daarbij niet ontbreken.

Photobucket

Glögg douchegel
'Glogg is geinspireerd op een Zweedse warme wijn, met verschillende soorten kruiden. Het verwarmt je koude lijf met zijn kruidige aroma. Het is een pittige cocktail met een flinke scheut rode wijn en brandy. Kaneel en een infusie van kruidnagel geven een extra kick, verse fruitsappen zorgen ervoor dat je lekker schoon wordt.'

Dit is een wel héél kruidig goedje! Heerlijk voor de winter dagen, en met dat idee heb ik hem dan ook besteld. Hij ruikt warm, zwaar, kruidig en zwoel. Deze geur blijft lang in de badkamer en op je huid hangen. Nice! Je moet er van houden, maar ik denk dat iedereen dit wel kan waarderen wanneer de sneeuw buiten centimeters dik voor je deur ligt.

Photobucket

Snow Fairy douchegel
'Snow Fairy heeft dit jaar gelukkig weer besloten bij ons terug te keren! Er zijn mensen die net zo zuinig met deze douchegel doen tot het weer kerst is, in de hoop dat dit zoete schatje weer een comeback maakt. Gelukkig is dat dit jaar weer het geval. Deze douchegel ruikt zoals ze eruit ziet, heel heel zoet. Naar zoete snoepjes, oh zo slecht voor je tanden, maar oh zo goed voor je humeur. Vergis je niet, dit is niet alleen een douchegel voor kleine meisjes, we kennen genoeg grote stoere mannen die heel gelukkig worden van een douchepartijtje met Snow Fairy!'

Oooooooh..! IK BEN VERLIEFD GEWORDEN! Deze geur is precies zoals die kersen-zuurstokken die je op de kermis kunt kopen (die zachte, weet je wel? :P). Ik vind hem heerlijk! Hij is inderdaad mierezoet, but it's so lovely! I'm hooked! En daarnaast; Ik heb nooit eerder een roze douchegel gehad! Pluspunten voor LUSH! Deze koop ik volgend jaar vast nog eens (mocht ze dan weer besloten hebben 'bij ons terug te keren', haha). Weer een gevalletje 'je-moet-er-van-houden', maar zoetekauwen worden niet teleurgesteld met Snow Fairy! Hij heeft dezelfde geur als de 'Bubblegum' lipscrub van LUSH. Love this one!

Photobucket
Links Glögg, rechts Snow Fairy

Beide douchegels zijn qua structuur heel anders. Snow Fairy is meer een 'gel' (wat steviger dus) dan Glögg. Die is een tikje wateriger. Opzich is dat beide wel fijn, al houd ik qua substantie wat meer van een stevige douchegel.
De kleurtjes vind ik erg leuk! Ze passen allebei super goed bij de geur en het idee van de douchegels. I like, daar is over nagedacht! Beide douchegels schuimen lekker (vooral in een puff!) en maken mijn huid op milde wijze schoon. Mijn huid voelt na het afdrogen zacht en gehydrateerd aan in plaats van trekkerig en thirsty, wat douchegels en zepen nog weleens willen veroorzaken. De geur van Glögg blijft een tikje langer hangen, heb ik het idee, dan de geur van Snow Fairy, op de huid. Glögg is gewoon ook een heel andere, veel sterkere geur, daar zal het wel mee te maken hebben.

Al met al dikke voldoendes voor LUSH! Fijne douchegels met aparte, lekkere geuren met kekke kleurtjes. LUSH is ook een leuk merk om cadeautjes (Sinterklaas en Kerst) te scoren voor je mama, zus of vriendinnen. I know they'll love it! ;)

De douchegels van LUSH zijn verkrijgbaar in 100ml, 250ml en 500ml. De prijzen gaan vanaf €5,95 voor Snow Fairy en vanaf €6,95 voor Glögg. Je kunt LUSH bij de filialen kopen in Amsterdam, Haarlem, Maastricht, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch en Antwerpen (BE). Maar natuurlijk kan het ook online in de LUSH-webshop!

Heb jij wel eens een douchegel gebruikt van LUSH? Wat vind je van het merk en wat is je favoriete LUSH-product?

10 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Snow Fairy lijkt mij echt heerlijk. Ik snap heel goed dat je er verliefd op bent geworden.
Liefs, xxx

BeautyLoves zei

Jaaaa, Snow Fairy is super!! En voor zover ik weet, komt hij elk jaar terug :)

Nicole zei

ben echt verliefd op snow fairy!
stiekem wel een klein beetje spijt dat ik ook voor de kleinste ben gegaan... :P

Glogg spreekt me niet echt aan.. toch niet helemaal mijn smaak als het om geuren voor onder de douche gaat.

Anoniem zei

Klinkt goed!

Unknown zei

Haha ik heb ze allebei! Snowfairy vind ik eigenlijk net iets te zoet, maar Glogg is zo goddelijk lekker in de winter! <3

Germa zei

Oh heerlijke douchegels! Goed nieuws voor ons (groningers), Een Lush in Groningen City staat boven aan hun prioriteitenlijstje! Nu nog doorzetten, lush! Ik zou echt geweldig vinden als er een Lush in Grunn zou komen.

Unknown zei

Ook ik ben dit jaar stapelverliefd geworden op het sneeuwfeetje, wat een heerlijke zoete geur én die glitters op de bodem - heerlijk!

Josephine zei

Oeeeh, nu ben ik heel erg benieuwd naar Snowfairy! Btw, zie ik het nou goed, heb je bijna elke dag 3 artikels? :O

Jorna zei

@Germa; Oh dat is goed nieuws, dat wist ik niet! :)

@Joyce; Glitters?!?!? IK GA NU KIJKEN!!

@Josephine; Haha, af en toe wel. ;) Dat komt net zo uit. Twee is eigenlijk een beetje de regel.

Tessa zei

Ja ik zag de glitters eerst ook niet maar snow fairy heeft wat blauwige glittertjes! leuk detail :d Ik vind hem ook heel lekker maar wel duur!