woensdag 23 november 2011

Sneak Peek; Catrice 'Welcome To Vegas'-collectie

Photobucket

Toen ik vanmiddag aan het werk geweest was, besloot ik op de terugweg jacht te maken op de nieuwste Limited Edition van Catrice, 'Welcome To Vegas'. Een echte showgirl-collectie die perfect is voor de feestdagen. Veel glam, glitter én valse wimpers! Ik kocht 6 items van deze collectie, en ik laat ze alvast stiekem even zien. Morgen ga ik mooiere foto's maken (het wordt nu immers al donker, vandaar dat de kwaliteit van de foto's niet heel fijn is. Sorry!!). Kijk je mee?

Photobucket

Photobucket
Transparent Fixing Powder & Shimmering Powder

Photobucket
Lashes For Show-Down, Liquid Liner in 'Drama Queen', Eyeshadow Quad in 'Curtain Up!'

Photobucket
'Curtain Up!' Eyeshadow Quad

Photobucket
'Lovely Sinner' Nailpolish

Vooral de nagellak wilde niet meer goed op de foto i.v.m. het licht. Naast deze items zijn er nog duo-lipglossjes (ik koop eigenlijk nooit LE lipglossjes van Catrice, vind ik zelf minder interessant), 3 andere kleuren nagellak (beige-goud, donkerblauw en zwart met goud). Ik vind deze collectie erg mooi, wat ik eigenlijk niet zo verwacht had! Ik ben trouwens van plan een dupe-artikel te maken voor de nagellak. Kunnen jullie al raden met welke lakjes ik 'm ga vergelijken? Haha! But I'm just a sucker for sparkly red polishes, helemaal zo voor de feestdagen aan!
Ik ben heel erg benieuwd naar de items! Wat jullie? Waar willen jullie graag (als eerst) een review van lezen?

Ga jij nog goodies aanschaffen uit deze Limited Edition?

10 opmerkingen:

Nicole zei

leuke aankoopjes :)
zelf sla ik deze LE over. Er zit genoeg leuks bij, maar van wa tik leuk vind wee tik van de helft da tik het toch niet echt ga gebruiken, en de andere helft lijkt heel erg op producten die ik al heb..

Charile zei

Leuke aankoopjes! Ik ben heel benieuwd naar de transparante poeder, maar helaas lag de LE er gister nog niet bij ons :(
x

Paola zei

Helaas ligt hij hier nog niet in de winkel! Ik wil graag de nagellak!

KimsKie's Nails zei

Oeh ik ben wel heel benieuwd naar de Shimmering Powder in dat mooie pompflesje!!

Anoniem zei

De eyeshadow quad en het Transparent Fixing Powder lijkt me wel wat, vraag me af of het er nog is tegen dat ik nog eens naar 't stad geraak. Swatch je de eyeshadow? groetjes

Steffi zei

Leuke aankopen! Ik kocht net wél de lipglosses, heb hier nog geen minuut spijt van gehad! De fixing powder vind ik ook heerlijk. Ben wel benieuwd naar de eyeliner!

beautyforgirls zei

Ik ben zo benieuwd, helaas liggen ze hier nog niet in de schappen.
Liefs, xxx

Lotte zei

Wat een mooie spulletjes! Die Eyeschadow Quad is echt gaaf!

Josephine zei

Dat ziet er allemaal erg mooi uit, ik ben benieuwd! :D

Evelyne zei

Ik ben heel erg benieuwd naar de liquid liner, ik heb zelf ook liners van dat soort van catrice en ik ben fan! En het palette, mss is het mogelijk eens samen een look te maken met de liner?