woensdag 9 november 2011

Rimmel London 'Moisture Renew Lipstick' in '140 Tulip Pink'

Photobucket

Toen ik laatst in de Etos liep, zag ik een bak bij de Rimmel producten, met 50% korting op de producten die in die bak lagen (alleen lipsticks). Ik weet niet of deze kleuren (een aantal kleuren lagen in de bak van 2 lijnen) 'eruit' gaan, of wat de reden anders kan zijn dat ze voor de halve prijs (€5,00 i.p.v. €10,00) weg mogen.
Ik vistte er een mooie nude-kleur voor een vriendinnetje uit, en ging zelf voor deze 'Tulip Pink', een mooie felle donkerroze, die prachtig staat bij een frisse make-up met een zwarte winged eyeliner.



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De lipstick zit in een prachtig chique, shiny paarse huls. Een plaatje, echt! In de dop zit het welbekende Rimmel-kroontje. Onderop de verpakking zit een sticker in de kleur van de lipstick met de kleurnaam en het nummer erop. Props voor de verpakking. Very pretty, zelfs voor een drugstore-merk; I LOVE!

Wat zegt Rimmel zelf over de 'Moisture Renew Lipstick'?
"De Moisture Renew Lipstick bevat een innovatieve formule verrijkt met 3 moisturisers: collageen, polypeptiden en hyaluronzuur voor ultiem gehydrateerde lippen. De lippen voelen tot 70% meer gehydrateerd en tot 60% zachter aan. Een antioxidant-complex, Vitamine A,C en E en een zonnefilter SPF 20 beschermen je lippen en zorgen voor een topconditie waardoor ze er gladder en zachter uitzien. Het resultaat is verzorgde lippen met maximale kleur en non-stop comfort."

Kijk, dat is nog eens een rijke informatie, toch? Dat zou gewoon op de huls moeten staan! Er zit een SPF20(!!!) in de lipstick! En al die lekkere vitamines en die 3 moisturizers... OMG! This just made this lipstick MORE nice!
De lipstick glijdt over je lippen, een beetje als de Color Sensational The Shine lipsticks van Maybelline en de Dior Addict lipsticks. De formule en het draagcomfort voelt vergelijkbaar aan op je lippen; soft, shiny en voedend! De lipstick heeft een licht glanzende creamy finish, wat ik altijd het mooist vindt voor lippies!

Photobucket

Photobucket

Hij is wat draagbaarder dan een knalroze of rood, en daarom perfect voor elke dag! Hij blijft prima zitten, maar door de romige formule is bijstiften af en toe wel een must. Maar ik zie dat niet als vervelend. De fijne formule en het fijne draagcomfort wegen daar zwaar tegenop! Hier wil ik best meer kleurtjes van! Ook voor de volle pond!

The Moisture Renew Lipsticks van Rimmel London worden verkocht voor een kleine €10,00, en er zijn 12 prachtige kleuren om uit te kiezen. Prima kwaliteit, fijne ingredienten en 'de old school lipstick-geur' waar die vriendin en ik gek van zijn! Rimmel wordt verkocht bij de drogisterij (DA, Etos, Kruidvat, Trekpleister e.d.)

Ken jij deze lipsticks al? Welk drugstore-brand heeft de fijnste lipsticks volgens jou?

6 opmerkingen:

Mitchin zei

Wat een heerlijk meisje-meisje kleur! =)) Echt superlief en staat je goed

Unknown zei

Ik heb ook 1 lipstick van dit merk.. Ik vind deze kleur erg mooi!

Anoniem zei

Mooie kleur zeg!
x

Germa zei

Mooie kleur! Staat je goed. Sweet!

Samantha zei

hele mooie kleur vind hem mooi staan bij je

beautyforgirls zei

Wat een lief kleurtje, deze kleur staat zo mooi bij jouw.
Liefs, xxxx