woensdag 16 november 2011

W7 'Africa' Bronzing Powder (budget-topper!)

Photobucket

Zoals de dames al wel weten die mijn blog langer volgen; I love Africa! Ik ben er sowieso 2 maand per jaar te vinden, mijn man en familie wonen er (mijn man is Gambiaan, en mijn ouders zijn naar Gambia geëmigreerd). Toen ik dit schatje tegenkwam bij de Op=Op Voordeelshop kón ik hem niet laten liggen. Een mooie bronzing/blush/highlight-poeder voor een lief prijsje. How could I resist? Ik was dan ook al een poosje op ziek naar zo'n mooie panterprint (love animalprints!) poeder, al eyecandy opzich! Benieuwd of het ook echt wat is, of dat dit poedertje vooral een lust is voor het oog? Lees snel verder!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het doosje doet mij nogal denken aan high-end merk Benefit, die al haar blushes in zo'n cute kartonnen doosje heeft gestopt. Het ziet er mooi uit, apart (want meestal zitten poeders in een plastic doosje) en is daardoor een echte eyecatcher binnen mijn stash. Het lettertype op de voorkant, waarmee 'Africa' is geschreven vind ik dan weer een beetje 'rechtstreeks-uit-Word' komen. Daar hadden ze best iets anders mee kunnen doen om het er iets minder budget uit te laten zien (maar dat ben ik, haha). Verder vind ik het heel gaaf dat Afrika een panterprintje heeft, precies zoals de poeder in het doosje.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Wanneer je het doosje opent, vindt je bovenop de poeder een plastic 'afscheiding', waar een lief klein kwastje inzit. Just like with Benefit! Het kwastje is zacht, met een zwart plastic handvatje, met witte haren met roze tips! Super cute! Ik vind het kwastje verrassend zacht! Benieuwd of dat ook zo is wanneer je 'm gewassen hebt... Ik gebruik eigenlijk nooit bijgeleverde applicators en kwastjes omdat ze vaak van bedroevend slechte kwaliteit zijn. Ik gebruik dan liever mijn eigen kwasten. Dit kwastje heeft mij echter verrast, en is zeker een handige tool wanneer je dit doosje 'on the go' meeneemt (wat misschien wat onhandig is gezien het karton van de verpakking. Dat kan snel beschadigen).

Photobucket

Wanneer je het klepje en het kwastje eruit haalt, komt deze prachtige shiny panterprint van bruin en roze tevoorschijn... Oh, my, GOD! Ik ben verliefd! Dat ziet er toch super mooi uit?! Het product wordt door W7 'Bronzing Powder' genoemd, maar ik vind het meer een alles-in-één poedertje. Hij bevat bruin, roze en een shimmer waardoor je bronzer, blush en highlighter in één product hebt. Ook heel handig wanneer je op vakantie gaat en niet teveel producten mee wilt nemen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik heb voor het maken van de hand-swatch even met mijn vinger een rondje gedraaid in de poeder, zodat er een beetje van alle kleurtjes in zou zitten. De cheek-swatch heb ik gemaakt met het kwastje wat bij het poeder komt. Even 'swooshen' in de poeder and apply! Dat ging super makkelijk. Het kwastje heeft precies de goede afmeting (dit is, door het rechte model, ook een handige tool voor het aanbrengen van shape in het gezicht).
Wat direct opvalt is de ENORME hoeveelheid shimmer in het product. Daar moet je van houden, al valt het in het echt, zonder flitser erop, heel erg mee. Ik houd er zelf wel van, maar ik kan me voorstellen dat het voor andere ladies een 'turn-off' kan zijn. Wel leuk voor feestjes als je het op een gewone dag 'too much' vindt.
Het poeder geeft een mooie subtiele kleur die niet té aanwezig is, maar die je goed ziet. De pigmentatie is prima in orde! Ik ben heel blij met dit mooie doosje!

W7 Cosmetics wordt verkocht bij budget-toppers en voordeelshops als Op=Op e.d (Prijsmepper wellicht, of andere voordeelhallen). De 'Africa' Bronzing Powder kost €4,99 voor 8gram product. Prima prijsje voor zo'n beauty met een fijn kwastje erbij!

Zou jij zo'n mooie poeder kunnen weerstaan?

15 opmerkingen:

robin zei

ik vind hem heel mooi!

KimsKie's Nails zei

Ik heb hem ook, alleen dan de donkere variant, en ben er suuuuupertevreden over! Hele goeie pigmentatie heeft ie, en dat voor zo weinig geld! ♥

Jorna zei

@Kim: Oh, hier lag er maar één variant in de schappen? Wel een heel gaaf product ja!

BeautyLoves zei

Hij is leuk! Ook ik zou hem als blush gebruiken en niet als bronzing powder zien.

beautyforgirls zei

Wat een mooie blush. Ik zag hem laatst op een webshop en twijfelde over de aankoop. Nu weet ik zeker dat ik hem wil. De shimmer is prachtig.
Liefs, xxx

Nicole zei

vind hem echt heel mooi!

Unknown zei

Oeh wat pretty, niet gek dat je die beauty niet kon weerstaan. Zou ik ook niet kunnen :)

Moniek zei

Deze heb ik ook, en dat was ik eigenlijk al weer helemaal vergeten :P Jammer, want hij is zo mooi! Ik ga hem snel weer gebruiken :)

Josephine zei

Oh dat wist ik helemaal niet dat je ouders en man in Gambia wonen, leuk om te weten! Snap ook gelijk waarom je de blush hebt meegenomen, niet alleen om de prachtige kleur en print, maar ook om de naam! :D

Unknown zei

Ik vind deze echt super! Het printje, de verpakking en het kwastje!

Anoniem zei

heel mooi!

Unknown zei

Ik ken dit product al langer, maar heb nog nooit een poging gewaagd hem te kopen. W7 verkoopt meer van deze mooi uitziende producten. Leuk dat jij er nu eens een kritisch onder de loep hebt genomen. Wat misschien leuk is om te weten is dat de Nederlandse Webshop Fresh Mint Cosmetics de producten ook aanbiedt.

KimsKie's Nails zei

Hi Jorna,

Ja ik heb hem gekocht bij de webshop Fresh Mint Cosmetics, die Joyce hier ook al noemde.

De variant die ik heb heet: W7 Honolulu Bronzing Powder, google hem maar eens... Deze heeft geen shimmer maar is wel écht ook heel mooi!

Door die bronzer zie je eruit alsof je gewoon een lekker kleurtje van de zon hebt, en dat zonder dat je onder de zonnebank hoeft :) Echt een aanrader vind ik zelf!

Germa zei

Ziet er echt goed uit! Had ik niet verwacht. Nice!

Pai-lin Jessie zei

Jammer in mijn buurt is er geen op=op voordeelshop.