vrijdag 11 november 2011

What's On It's Way? H&M (o.a. Party Collection)!

Photobucket

Ik kijk elk jaar weer uit naar de feestelijke jurkjes die rond kerst en oud en nieuw in de schappen komen te hangen; glitters, knalkleuren, mooie stoffen, pailetten... I just love! Toen ik er vanmorgen achterkwam dat H&M gisteren hun Party Collection online (en in de schappen) gegooit had, moest ik wel even kijken. Met een veel te vol winkelmandje ging ik door naar 'Bestelling Accepteren', en zo gebeurde het. Een MASSIVE bestelling bij de H&M (niet helemaal, omdat er al een aantal items 4 week 'on-hold' staan, omdat er steeds iets niet leverbaar is... -_-)! Kijk je mee? Om te smullen, I tell you that..



Photobucket

Daar krijg je toch vanzelf al een kerstgevoel bij? Haha! Lekkere feestelijke jurkjes die ik rond deze tijd altijd scoor bij de H&M, hetzij voor de feestdagen, hetzij voor het dragen in Gambia (waar iedereen elke avond opgetut uit gaat/ergens een vorkje prikt). Met een beroemde man (want muzikant) aan mijn zijde wil ik ook best een beetje goed voor de dag komen, wanneer de fans aan ons tafeltje staan.
Mijn ervaringen met H&M-jurkjes lopen héél erg uiteen. Zo zal de uitkomst waarschijnlijk zijn dat het ene veel te groot is, het andere veel te klein en het geen wat dan goed zit, draagt niet comfy. Ik stuur vaak wat terug, en daar ga ik dit keer ook vanuit (IRL valt sommige stof ook nog eens vies tegen... We zullen zien!), vandaar mijn volle mand. Nu maar 'hopen' dat het één en ander tegen gaat vallen, anders wordt het slechts droog brood met kerst, maar in een fabulous outfit! ;)
De gouden flatjes vond ik té cute! Heerlijk. Wel 'dressed', maar zonder hak. Dat kan zo'n verademing zijn! Love flatjes! De slangenprint hakken moést ik. Snake is sooo this season. ;) Het veertjes-hoofdbandje vond ik ook te lief. Ik ben heel benieuwd naar alles! Deel één zal ik volgende week ergens ontvangen (die levertijden zijn écht &^$%@*(# bij H&M... :() I'll keep you guys posted! ;)

Heb jij al een outfit in je hoofd voor de feestdagen?

7 opmerkingen:

Unknown zei

Ik koop eigenlijk nooit speciaal een outfit voor kerst! Ze hebben wel leuke dingen bij de h en m

Roos zei

Je hebt leuke dingen besteld! Ik koop voor kerst nooit aparte kleding eigenlijk.

beautyforgirls zei

Dat geeft je inderdaad echt een kerstgevoel. Wat een leuke dingen.
Liefs, xxx

Anoniem zei

leuke spulletjes!

Anoniem zei

As a Newbie, I am continuously exploring online for
articles that can help me. Thank you

Feel free to surf to my blog post :: christian dating site

Anoniem zei

Great blog here! Also your website loads up fast!
What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
I wish my website loaded up as fast as yours lol

my web page ... adult finder

Anoniem zei

very nice post, i definitely love this web site, keep on it

my website - Facebook for Sex