zondag 11 december 2011

Review; 'Chloé' Eau de Parfum

Photobucket

Gisteren scoorde ik zoooo'n lekker geurtje bij de DA! Hij stond pas sindskort op mijn wishlist, nadat een vriendinnetje hem gekocht had, maar de DA had nu 20% korting op alle (!) geuren, en dat scheelde me in dit geval €10,00! Ik kocht Chloé (het originele geurtje van het Chloé-huis) in een 30ml eau de parfum. Heerlijk! Ik heb hem gisteren opgehad naar een (reggae) concert in Groningen, en zelfs in de walmen daar (lekker blowen is het motto bij zulke concerten... Zucht!) bleef ik mijn geurtje ruiken! Love love love it! Vandaag in de spotlight, dus. Lees snel verder!
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het doosje waar het flesje inkomt is al alles behalve standaard. Het is echt een doosje met een deksel, waar de flacon in ligt. Super pretty! Er komt zelfs een mini boekje bij met wat extra informatie over de flacon en de geur. Er is over nagedacht, en dat zie je vaker bij de luxere merken. I likey!
De flacon is van geribbeld glas met een zilveren hals en een doorzichtige plastic dop. Om de hals van het flesje zit een handgestrikt lintje. Cute! Het parfum heeft een rosé-goudachtige kleur. De geur doet in z'n geheel lekker chique aan op je kaptafel. Geen rare toeters en bellen, maar super stijlvol. Ik koop tegenwoordig graag de 30ml variant van geurtjes die ik koop. Ik heb er namelijk een boel, en zo kan ik er toch nog eens één bijkopen zonder om te komen in de grote flessen. En daarnaast gaat een 30ml flacon ook best lang mee als je afwisseld met je andere parfummetjes.

Photobucket

Photobucket

Hoe de geur op internet omschreven wordt (bij Douglas):
"Chloé is een fris en verleidelijk parfum, ontworpen voor elegante, levendige en moderne vrouwen. Een veelzijdige geur door de verschillende contrasten. Ingrediënten van Chloé zijn onder andere: honing, roos, pioen, lychee, fresia, magnolia, amber en ceder. Het eindresultaat is vrouwelijk en elegant.

Geurnoot: Bloemig"

En bloemig it is! Het is echt een rozen geur! Super lekker! Een heel draagbaar en stijlvol vrouwelijk parfum. De andere geurnoten zijn rondom het ingrediënt 'roos' heen gebouwd, wat een lekker twist aan de geur geeft. Deze geur kan goed voor mijn leeftijdsgroep (22), maar ik denk dat het ook een heerlijke geur is voor onze mama's en zussen! Kortom; een hele fijne en chique toevoeging aan mijn stash. Heer-lijk!

Ik kocht deze Chloé 30ml EDP voor €49,95 (excl. 20% korting, dus eigenlijk €39,95). Chloé wordt verkocht bij de luxere parfumerie en drogisterij.

Wat is jouw laatst gekochte geur? En houd je van bloem-parfums?


9 opmerkingen:

Unknown zei

Deze lijkt me echt heerlijk! Mijn laatst gekochte geur is Wish van Chopard!

beautyforgirls zei

Deze heb ik ook, de 50Ml. Ruikt echt goddelijk lekker. Er is alleen een klein minpuntje. Na een maand gaat dat zilvere op de verpakking helemaal verroesten, erg zonde. Dat is bij die van mij gebeurt.
Liefs, xxx

Jorna zei

Bewaar je 'm op een vochtige plek? Wat zonde zeg! :( Hoop dat die van mij zich goed houdt, haha.

@Paola; Die staat ook nog op mijn lijstje, heerlijk is die!

Tatjana zei

Ik heb hem ook gehad, maar ik vond hem net niet lekker genoeg. Maar hij is zeker niet vies!

Wel een prachtige flacon! <3

Anoniem zei

Mooie verpakking!

Unknown zei

Ik heb hem zelf ook al een hele tijd, maar op mij ruikt hij alles behalve bloemig. Juist heel warm en winters, als een warme fleecedeken!

Germa zei

Lovely!!! Ik koop tegenwoordig parfums van het merk FM. Prima dupes!

KimsKie's Nails zei

Jaaa deze heb ik ook, gekregen van mijn lieve vriend voor kerstmis 2 jaar geleden. Hij is heerlijk! Ik ben er super zuinig op, want ik wil er zo lang mogelijk mee doen. Maar je hebt er ook maar heel weinig van nodig, en hij ruikt echt de hele dag.

Heerlijk is ie!

Jorna zei

@Germa; Die zijn geweldig!! @ FM! Ik had ooit een cliente die daarmee werkte, en daar sloeg ik in, maar dat adresje heb ik niet meer. :( Via wie/wat bestel jij? Am interested!