woensdag 28 maart 2012

MAC Shop/Cook Collection; Tendertone 'Tread Gently' Lipbalm SPF12

Photobucket

De hele MAC Shop/Cook-collectie was eigenlijk, net als elke andere LE van MAC, niet boeiend voor mij. In een rij staan om een lipstickje of poedertje in handen te krijgen op de releasedatum; Eh nee. Ik had het volle (!) schap laatst dan ook al compleet links laten liggen, en nam toen alleen de nieuwe Viva Glam lipstick mee. Afgelopen maandag liep ik, na wat reviews te hebben gelezen van de Shop/Cook producten, toch nog even op het schap af toen ik toch bij de MAC was. Ik besloot zo'n fijne Tendertone-lipbalm mee te nemen. Ik koos voor de kleur 'Tread Gently', die ik inmiddels op mijn lijstje had staan. Gelukkig was 'ie er nog! Dit leek me een heerlijk product voor de aankomende warme dagen! Kijk je mee naar dit eyecandy-product?


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Voor de MAC Shop/Cook-lijn zijn er leuke pastelkleurige verpakkingen, of in dit geval een hoesje om de bestaande verpakking, heengeschoven. Super zomers en lekker opvallend! De verpakkingen zelf zijn MAC classics, geen printjes en kleuren, maar gewoon de originele strakke MAC verpakking. Love!
De MUA vertelde me dat een Tendertone eigenlijk hetzelfde is als de Tinted Lip Conditioners en andere lipbalms van MAC, maar dat hieraan watermeloen-extracten zijn toegevoegd voor extra verzorging en hydratatie. Verder zit er SPF12 in, wat heel handig is met de zomer voor de deur!

Photobucket

Photobucket

Wat zegt MAC over de Tendertone lipbalms:
"The next generation lip conditioner that combines the look of a gloss and the conditioning benefits of a balm with SPF 12 sun protection. Features a light strawberry-kiwi flavour."

Ooooh en die geur! Inderdaad een aardbei-kiwi combinatie. Heerlijk! Ik had op passievruchten gegokt, maar dit matcht inderdaad beter. Heel fijn is ook dat de balm geen smaak heeft, maar dus alleen een zoetfrisse geur. Heerlijk! De 'Tread Gently' kleur wordt omschreven door MAC als zacht limoengroen met gele parelmoer. Prrrr!! Zomercocktail of geen zomercocktail? Oh yeah!!
De balm is verzorgend en geeft een mooie glossy finish. Handig voor ladies die dol zijn op lipbalm én op lipgloss. Dit zit er namelijk net tussenin, met als kers op de taart de extra hydratatie en SPF12!
Tendertones zitten niet in de vaste collectie van MAC, maar worden af en toe gerepromote in de tijdelijke collecties.

Photobucket
Jelly-substantie; L.O.V.E!

Photobucket
Express blurry, zo zie je de shimmer goed!

Photobucket

Je ziet de shimmer wel een beetje op je lippen, maar wat voorop staat is het comfortabele gevoel wat de balm aan je lippen geeft! Heerlijk verzachtend en verzorgend. En dan die mooie gloss en lekkere geur... Heerlijk!
Mooi dat MAC de Tendertones trouwens in een glazenpotje heeft gegoten, maar opzich kan dat onhandig zijn in ja tas (wanneer je tas valt, bijvoorbeeld). Gelukkig is het een stevige glazen verpakking die niet bij het minste of geringste kapot zal gaan.
Een hele fijne buy, wat mij betreft! Heerlijk spul, deze Tendertone! Ik ga de aankomende Limited Editions in de gaten houden voor meer Tender-goodness ;)

De MAC Tendertone SPF10 Lipbalm in 'Tread Gently' kost €15,00, net als de andere 3 Tendertones uit de MAC Shop/Cook LE. De collectie ligt al even in de schappen en is zeer gewild, dus mocht je nog iets willen scoren; better be fast!

Heb jij nog iets uit de MAC Shop/Cook collectie gekocht?

4 opmerkingen:

Josephine zei

Wat fijn dat hij verzorgend is, ik vind de shimmer erg mooi!

Paola zei

Klinkt goed! Ik vind hem alleen wel prijzig..

deijsprinses zei

Hij is echt mooi (wel een tikkeltje duur) maar dit is volgens mij ook een van de enige producten uit de lijn die echt iets zijn.

beautyforgirls zei

Deze heb ik ook, echt een fijn product.
Liefs, xx