maandag 19 maart 2012

OOTN; Night's Flower Garden

Photobucket

Voor het eerst sinds tijden ben ik afgelopen zaterdag uitgeweest met een vriendinnetje. We hebben eerst een tijdje bij haar thuis zitten kletsen onder het genot van een wijntje en een chipje, en daarna zijn we naar de kroeg gegaan. STAMPvol, daar! Iets wat ik niet meer zo gewendt ben, wat echt bruisend is het uitgaansleven hier niet. Toch had ik me in een puik pakkie gestoken en wat was ik blij met de uitkomst! Helaas heb ik er maar één foto van (stomme camera!), maar it says it all! Kijk je mee naar mijn stapoutfit?

Photobucket

Ik droeg een jurkje wat is 's middags had geshopt mijn de H&M. Wat een leuk ding is dit zeg! Ik denk dat ik hem toch ook nog in het zwart ga kopen. Hij kostte €19,95 en hij is er in 4 kleuren (waar dit wel echt de leukste van is hoor ;)). Hij is trouwens van satijn! Het riempje dat ik om mijn taille droeg, is ook van H&M en kostte geloof ik €4,95. Hij is knalroze! Ook de korte blazer is van de H&M en kocht ik vorig jaar (Geloof ik. Misschien zelfs 't jaar daarvoor). De legging is van Steps (dé beste leggings EVER!) en de rode suede sleehakken zijn van Van Haren. You can tell; ik draag geen dure kleding. ;) Ik ben echt een H&M-meisje en vind het heerlijk daar meerdere leuke items tegelijk te scoren. Sinds een aantal maanden ben ik wat meer geinteresseerd in mode en vind ik het leuk om mooie kloppende combinaties te maken. I like! <3

Tijdens het stappen draag ik het allerliefst jurkjes, en vaak ga ik helemaal gehuld in het zwart. Dit was dus even wat minder 'op safe', maar man wat is me dat goed bevallen!

Wat dragen jullie vaak tijdens het stappen? En is jouw fashion budget of vaak toch best aan de prijs?

4 opmerkingen:

Nicole zei

heel leuk jurkje!

Amy-Denise L. zei

Leuk jurkje! Ik ben ook een H&M meisje, haha :D

Josephine zei

Leuk jurkje meid :D

beautyforgirls zei

Die schoenen zijn leuk.
Liefs, xxx