woensdag 25 april 2012

Glossybox April 2012

Photobucket

Voor de 4e keer mocht ik 'm ontvangen, de Glossybox! Wanneer je je box nog niet hebt ontvangen, dan raad ik je aan om niet verder te lezen. ;) Da's een beetje jammer van het verrassingselement. De boxen kunnen van elkaar afwijken, trouwens. Ze zijn niet allemaal hetzelfde gevuld. Hij is net een half uurtje bij mij thuis, en ik besloot foto's te maken tijdens het uitpakken. Kijk je mee?


Photobucket

Photobucket
De lente-box, dus!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Wat zit er deze maand in mijn box?
- Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Cils Shocking tester
- Robert Piguet parfum testertjes (3x) van Fracas, Bandit en Baghar
- Essie nagellak (fullsize!) in 'Meet Me At Sunset'
- Indola Innova Repair Rinse-Off Treatment haarmasker tester
- H20 Plus Spa Hand & Nail Cream

Vooral heel veel testertjes, vind ik. :( Vorige maand zijn we natuurlijk ook door en door verwendt met de vele grotere en fullsize producten in de box. In eerste instantie was ik een beetje teleurgesteld nadat ik alles had uitgestald. Het zijn leuke dingen, maar niet heel veel spannends, ofzo. Ik ben wel erg blij met de fullsize Essie lak, in de mooie rood-oranje kleur. Super pretty en classy.
Photobucket
Essie 'Meet Me At Sunset'

Photobucket
YSL mascara

Photobucket
3x Robert Piguet testertjes

Photobucket
H20 Spa Hand & Nail Cream

Photobucket
Haarmasker van Innova

As said, leuke producten maar niet echt WAUW! dingen zoals ik bij door voorgaande boxen wel had (de blush, DreamCream, Shiseido creme, Babor creme, L'Occitane douchegel...). Nou vooruit. Het Essie-lakje. ;) Mijn box is volgens mij wel de karigste gezien de andere April-boxen die ik op internet al voorbij zag komen! Misschien heb je dus mazzel... ;)

Wat vind jij van de April-box?

13 opmerkingen:

Yasmin zei

Ik zit met smart te wachten tot mijn box wordt gebracht, maar idd wat je zegt, veel testers en we zijn ondertussen verwend door alle full sizes in de afgelopen boxen.

hahaha terwijl ik dit typ werd er aan de deur gebeld! Box has arived

Jorna zei

Yeahhh! Ben benieuwd wat er bij jou inzit!

Anoniem zei

Hier nog erger: ik heb hetzelfde als jij, maar in plaats van een haarmasker tester heb ik een hairspray tester.. Ik ben erg teleurgesteld als ik kijk wat anderen erin hebben..

Jorna zei

Tsja, it can't be a party everyday. ;) Ik wacht volgende maand nog maar even af... Hahaha!

Anoniem zei

Klopt, maar voor een eerste box toch wel een teleurstelling ;)

Jorna zei

Tsja, daar kan ik me wel iets bij voorstellen. :( Gewoon volgende maand ook even kijken. Mijn eerste box was net als deze wat mwah, maar de twee boxen daarna waren wel heel vet!

yasmin zei

Ik heb hem ook online staan (kun je zien wat ik erin heb gekregen). Ik ben erg blij met mijn box, alhoewel ik me ook zeker de teleurstelling kan voorstellen van sommige, vooral bij het zien van 3 parfum samples die je zo in de winkel kunt vragen. Als je benieuwd bent kijk dan even op http://www.yazylicious.nl/

Paola zei

Ik vind de inhoud erg leuk! Vooral het Essie lakje!

Tatjana zei

Ik vind de inhoud best leuk, alleen heb ik ook weer een andere inhoud dan jou. (Net een artikel online gezet.)

Ik heb een Essie lakje in Chubby Cheeks. Zomers kleurtje! :)

Germa Brokschmidt zei

Ik vind hem tegenvallen... Ik ga ook nog even oto's maken. Heb ipv ene haarmasker een conditioner spray.

Beauty Treasures zei

Wel leuk dat er een fullsize Essie in zit, je moet zo maar denken de prijs van een Essie lakje komt bijna overeen met de prijs van 1 box ;-)

Jorna zei

@Germa; Oh wat jammer... Jij bent ook niet 'helemaal gelukkig', zegmaar? :(

Ik begin wel steeds meer waardering te krijgen voor de box trouwens! Ik heb het Essie lakje al opgedaan, het haarmasker al gebruikt, de mascara en de handcreme ook. Nu nog de parfummetjes. ;)

@BeautyTreasures; Zo denk ik inderdaad ook maar. ;)

Germa Brokschmidt zei

"niet helemaal gelukkig" is zacht uitgedrukt. haha Vind het heel jammer deze box, al ben ik wel erg blij met de YSL maskara. Dus goed, toch een lichtpuntje in deze sobere box. ;-) Ik heb mn abbo opgezegt. Aangezien ik het niet meer die 12,50 waard vind. Dat was voor deze box al zo. Ik denk wel dat ik mn maandelijkse "cadeautje" ga missen. Misschien ga ik een andere box proberen met meer diversiteit...