zondag 22 april 2012

What's On It's Way? H&M!

Photobucket

Gisteren keek ik, voor het eerst sinds tijden, weer eens rond in de webshop van de H&M. Ik vind H&M sowieso een heerlijke winkel waar ik regelmatig te vinden ben, of het nou een echte of de online shop is. ;) Gisteren viel mijn oog op wat nieuwe items, een item waar ik mijn oog al een tijdje op hield maar die ik in de winkel niet in mijn maat had kunnen vinden en items waarmee ik in mijn hoofd ineens al leuke combinaties maakte. Kijk je mee naar de kleding die ik deze keer bestelde?


Photobucket

Photobucket

De blauwe items komen uit de laatste 'Blue Crush' collectie, vol zomerse blauw/witte items! Heerlijk! De top is van dun, doorschijnend, materiaal en heeft een blauw-wit gebatikt patroontje. Leuk met een strapless top eronder, op een jeans of nette witte broek. Het jurkje uit die collectie is echt prachtig! Mooi helder blauw, niet te kort en met een prachtig opengewerkt kant op de voor en achterkant. Dat jurkje ademt mediterrane! Hij was ook binnen de kortste keren uitverkocht, en kan pas einde mei/begin juni geleverd worden (terwijl ik nog net op tijd was met bestellen). Maar H&M vult 'm vast snel weer aan! Gewoon even in de gaten houden.
De lange jurk is lichtroze zag ik al eens hangen in de H&M in Groningen, maar alleen in maat 36 en 38, en hoe graag ik dat ook zou willen, that's not gonna work ;). Dus bestelde ik de jurk mee, die perfect is voor een chique avond in Gambia (en in NL natuurlijk ook gewoon). Omdat ik op dieet ben, heb ik 2 maten besteld, dan kan ik zelf kijken welke op het moment van levering (omdat dat altijd jaren duurt bij H&M, haha) welke beter zit! Het shortje met slangenprint leek me leuk met een zwarte (pantystof) legging eronder en een mooie simpele zwarte bandeautop. Leuke slippers om de voeten en houten armbanden and you're good to go!
Dan de Marni-broek!! Deze wax-print wordt in Afrika heel veel gebruikt. Ik heb in 2007 geloof ik eens een jurk laten maken met zo'n print. Deze print wordt op stevig katoen gedrukt, en wordt door de Afrikaanse vrouwen gedragen als 'casual' item. Ik ben heel benieuwd hoe de broek zit, want hij schijnt een laag kruis te hebben en van zijde te zijn! Ook hiervan bestelde ik twee maatjes, zodat ik thuis goed kan passen wat lekkerder zit. Deze broek leek me erg gaaf in combinatie met zwarte (killer) pumps (of m'n mooie hoge zwart suede sleehakken), een wit shirtje en een zwart colbertje! Misschien valt 'ie tegen, maar het is het proberen waard, haha. ;) Hij leek me erg gaaf in elk geval, zijnde Afrika-fiel. ;)

Enige nadeel aan online bestellen bij de H&M is dat heel veel dingen pas over een maand leverbaar zijn... -_- Zet ze dan gewoon nog niet in je shop, denk ik dan. Maar goed, we wachten weer af. ;) De broeken (2x Marni en het shortje) komen volgende week al wel, het andere pakketje met de tuniek en de jurken pas eind mei/begin juni... Pffffff, dat wordt laaaaaaang wachtennnnn!!

Hebben jullie de laatste tijd nog wat leuks besteld, online?

10 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Ik vind de blauwe items wel heel erg leuk. Het shortje met de slangenprint is gaaf.
Liefs, xxxx

deijsprinses zei

Oh dat blauwe kleedje is prachtig!

Unknown zei

Ik vind van die maxi jurken echt iets voor jou!

Josephine zei

Wauw, de lange jurk is prachtig, ik wil daarvan ZEKER een aanfoto zien!

fashionisaparty.com zei

vind de tuniek en de marni broek erg leuk!

Unknown zei

Het blauwe jurkje ziet er super leuk uit

Jorna zei

Hahaha, ik zal aanfoto's posten als de spulletjes passen en ze gearriveerd zijn. ;) Ben benieuwd! Duurt altijd zo langggg... :(

Anoniem zei

You could definitely see your skills in the work
you write. The world hopes for even more passionate writers like you who are not
afraid to say how they believe. Always go after your heart.


Look into my site ... internationaal datingsite

Anoniem zei

After research a couple of of the blog posts in your website now,
and I really like your way of blogging. I bookmarked it
to my bookmark website list and might be checking again soon.
Pls try my website as well and let me know what you think.


Here is my weblog: fuckbook

Anoniem zei

naturally like your website but you need to check the spelling on quite a few of your
posts. A number of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to tell the truth nevertheless I will
certainly come back again.

Also visit my web blog ... cyber sex