maandag 16 augustus 2010

Hema 'Color Intense' oogschaduw

Photobucket

Voor een poosje de laatste Hema producten, denk ik! Ik koop eigenlijk niet vaak cosmetica bij de Hema, maar de keer toen ik voor de Jip & Janneke producten ging, kwam ik deze schatjes ook tegen.
De oogschaduws zijn van de 'Color Intense' (LE) lijn, waar een aantal producten inzitten met maar één idee erachter; Felle kleurtje met veel pigment.
En is dat zo? Oh ja, zeker! Kijk snel mee naar de foto's en swatches:

Photobucket

Photobucket
In direct zonlicht.

Photobucket
In natuurlijk licht.

De swatches zijn gemaakt met één veegje product. Nice huh? De oogschaduws zitten een beetje tussen een satin en shimmer finish in, ik kan niet heel goed zeggen wat het nou echt is. De oogschaduws zijn er in vier kleuren; roze, paars en natuurlijk deze aqua-blauwe en groene kleur. Er zit geen applicator in de verpakking, maar dit is opzich geen probleem. Ik gebruik zelf liever mijn eigen kwasten. De verpakking is oké. Standaard Hema; zwart plastic met een doorzichtig glaasje. Zo kun je direct de kleur in de pann zien en weet je of dat de kleur is die je zoekt! De verpakkingen zijn heel dun, wat ze goed laat passen tussen de rest van mijn (vaak bollende...) oogschaduwdoosjes.
Ik vind ze heel mooi! Ik geloof dat ze tussen de €2,50 en €4,00 per stuk kosten. Opzich prima prijsjes voor deze mooie kleurtjes. Ik was al een poosje op zoek naar een mooie aqua-kleur en een mooie groene is altijd goed bij mij!
Binnenkort natuurlijk een EOTD/FOTD met deze Hema oogschaduws.

2 opmerkingen:

Myrna zei

Heb ze ook zien liggen! Vind de doosjes al een heel stuk beter eruit zien dan de andere hema oogschaduws. En de aqua blauwe kleur vind ik echt prachtig!

Jorna zei

Ik was ook helemaal verbaasd! Niet echt iets wat je verwacht van Hema e/s... Ik had ze in de winkel even geswatched voor ik ze kocht en ik liep de hele tijd rond met groene en blauwe vingertoppen... Haha!