vrijdag 1 oktober 2010

Mijn bronzers

Photobucket

Het zal niet lang meer duren of het laatste beetje natuurlijk zon is uit je gezicht verdwenen... Een fijne, makkelijke oplossing voor een gezonde teint met een beetje meer kleur zijn bronzers! Ik gebruik ze, nu ongeveer een half jaartje, elke dag. Ik kan er niet meer zonder! Ik heb een paar bronzers in mijn stash; matte, shimmery, satin's, baked, pearls... Een bronzer vind ik wel een product waarvan je een paar kunt hebben (om af te stemmen op je huidskleur, i.v.m. alle seizoenen in Nederland), maar ik vind het niet nodig om bronzers te kopen zoals ik dat met bijvoorbeeld glossjes en blushes doe.
Vandaag laat ik jullie mijn bronzers zien.

Photobucket
Met de klok mee; Essence Sun Club (for blondes, light bronzer), Pupa Luminys Baked Bronzer, Hema J&J bronzer, Hema Wet 'n Dry blush '04', Giordani (Oriflame) Bronzing Pearls in 'Natural Radiance', Catrice (Caramé LE) Terracotta Powder.

Photobucket
Met de klok mee: Pupa Luminys Baked Bronzer, Hema J&J Bronzer, Hema Wet n Dry blush in '04', Catrice (Caramé LE) 'Terracotta Powder', Giordani (Oriflame) Bronzing Pearls in 'Natural Radiance' en Essence Sun Club (for blondes, light bronzer).

Ik heb verschillende finishes en kleuren, en dat is fijn wanneer je extra shimmer wilt omdat je naar een strandfeest gaat in de zomer, of wanneer je en matte, lichte bronzer wilt gebruiken voor elke dag. Volgens mij zal ik nooit 'out of bronzer' raken. De bronzer die ik de afgelopen tijd veel gebruikt heb, is de bronzer van Pupa. Daarvoor gebruikte ik maandenlang de bronzer van Essence en op het moment gebruik ik de Hema Jip & Janneke bronzer weer meer.
De Essence bronzer is speciaal voor blonde dames met een lichte huid. Ik kocht deze bronzer omdat ik geen BOEM bronzer wilde, maar meer een subtiel kleurtje. Op de swatch lijkt hij in mijn huid op te gaan, maar dat is op mijn gezicht veel minder. En... Hij ruikt naar caramel en toffee!! <3 Nog steeds ook, na meer dan 6 maanden elke dag gebruik. Hoe fijn is dat?!

Photobucket

Zoals je ziet hebben de bronzers allemaal echt verschillende tinten en finishes.
De bronzing pearls gebruik ik af en toe ook als blush. Ideaal; een zonnig tintje met wat roze erdoor. Healthy glow it is! Alle bronzers die ik heb zijn niet héél donker, dat vind ik zelf niet zo mooi. Het moet subtiel blijven.
Ik zie op zaterdagmiddag, in de stad, genoeg hoogblonde dames met een wortelgezicht, ennem.. I don't fancy that to much. Haha.
Mijn favorieten zijn de Pupa en de Essence bronzer. Die gebruik ik ook het meeste. Ik kan niet meer zonder deze poedertjes! Moeite met het aanbrengen van bronzer? Neem dan eens een kijkje bij dit artikel.

Gebruiken jullie ook elke dag een bronzer? Welke is je favoriet?

3 opmerkingen:

Myrna zei

Mooie bronzers!! Ik ben zelf echt gek op bronzer, of het nou zomer of winter is, bronzer draag ik altijd. Geeft me net even wat meer kleur in mn gezicht. Ik vind die van Milani momenteel het fijnst

Anouk zei

Ik heb echt periodes dat ik het wel of niet gebruik. Momenteel gebruik ik echt alleen nog maar mascara en oogpotlood en meer niet.

Jorna zei

Ja, zulke periode heb ik af en toe ook wel... Maar vaak is dat een paar daagjes in de week.
Als ik aan het werk ga heb ik de hele mikmak vaak wel op.

@Myrna; Ja, die Milani bronzer lijkt me, dankzij jou, ook een erg fijn poedertje!!